Sent idag igen

Ja, det blir så när man har tusen saker att göra på en dag :P Har varit och fått banankartonger på Hemköp idag och var och köpte fler flyttkartonger på ÖB. Sedan har vi packat i princip hela dagen.

Nu sitter jag och äter glass :D Carte D'ors Hazelnutz, vaniljglass med hasselnötter och chokladsås :D Typ det enda söta som jag kan äta, eftersom jag inte är så förtjust i sötsaker längre. Mår oftast illa om jag äter så lite som en muffins :S Jag var en godisråtta som åt sötsaker varje dag förut, men inte längre. Konstigt hur det kan bli :)

Åh i fredags när jag slutade jobbet så köpte jag en Hello Kitty handduk som inte var ute i butiken ännu. Jag har inte hittat något kort på den på internet så jag får väl ta kort på min någon dag när den är torr :P Den är så himla söt :D




Här är grejerna jag köpte igår :) Inte världens bästa kort, men jag orkade inte engagera mig. Den blå tvålen luktar tropiska frukter och den rosa luktar jordgubb (den rosa är helt underbar, jag ville äta upp den i duschen, haha!)
Imorgon jobbar jag kväll, så jag ska försöka hinna med att skriva innan jag åker hemifrån, annars hoppas jag att jag orkar när jag kommer hem.

Godnatt :)



Godnatt

Säger jag nu :)
Jag har inte hunnit uppdatera idag, eftersom jag jobbade fram till 17.00. Jag hade kanske inte världens trevligaste arbetsuppgift idag :( Hoppas bara att det blir godkänt, har kravlat på alla fyra och ryggen är totalpaj :O
Men jaja.. :) Idag kom Karin och jobbade lite, det var väldans trevligt :)

Efter jobbet gick jag en sväng på stan och införskaffade mig en ny necessär till smink, och sedan köpte jag två duschtvålar, bild kommer imorgon. Kameran och sladden ligger i vardagsrummet och jag ligger i sängen och orkar verkligen inte gå upp ;P
Efter det så trallade jag iväg till dansen och träffade på Britta vid Heartbreak så vi sällskapade resten av vägen :)
Var tuff träning idag trots knä och rygg, men det var kul! :D Längtar till showen. Hanna var förresten sjuk idag, så det blev bara jag och Britta.

Jag är rätt sugen på att börja med teater också, ska försöka ta tag i det och höra av mig till Pegasus och höra mig lite för där :) Det är väldigt stort för mig att våga något sådant, och jag tror att bara jag kommer över rädslan så kommer jag att kliva ett steg närmare att våga mer och inte vara så instängd och "blyg". Fasiken vad bra terapi det låter som :D Haha!
Nej, men det är jättehemskt, vissa tror att jag är sur, otrevlig, ointresserad, "bitchig", tråkig etc bara för att jag har svårt för sociala situationer, och därför så tror jag att teater skulle vara en del av lösningen till att bli mer som jag var förr, på det positiva planet då :P

Jaja, det känns som att jag bara pratar en massa nonsens just nu, så jag ska inte tråka ut er mer, lär ändå lägga ifrån mig datorn då Charlie (ena kissen) leker med sladdarna och det uppskattas inte :P
Imorgon får jag sova lääänge, är ledig :D Wihu :)

Godnatt (:



Ont i knät...

Jag har verkligen inte den blekaste om vad jag kan ha gjort med mitt knä :( Haltade runt på jobbet idag, och det har inte blivit bättre alls. Känns lagom kul att ha dansträning direkt efter jobb imorgon då.. Men jag får göra mitt bästa :) Kan ta det lugnt och memorera.

Idag kom jag hem vid halv 3. Jobbade över nästan en halvtimme idag. Sedan spelade jag lite Ghost Recon och somnade sedan på soffan vid fyra. Vaknade vid sex och ringde mamma, hon hade tydligen ringt när jag sov :P

Hanna ringde till en flyttfirma idag, de skulle ha 2500 för att flytta bara ett piano. Aldrig i livet tycker jag!
Så hon ringde till ett annat ställe som mamma "hyrde" när hon flyttade mitt gamla, det kostade bara 1000, så jag hoppas på att vi kommer undan med 1500 bara.. Iaf så var inte han där som man skulle prata med, så hon skulle ringa tillbaka senare. Men det glömde hon bort, eller något (jag sov, så jag vet inte så mycket :P), men hon får väl ringa imorgon då. Jag kommer ju inte hem förrns vid halv 9 kanske, och åker hemifrån 12.00. Ja jösses..

Jag är galet trött! Ska nog lägga mig en sväng på spikmattan, som jag för övrigt inhandlade i fredags för 300 på Stadium- har ni ingen så KÖP! Den är helt underbar, fast jag tror att mammas är något bättre.
Jag somnade på den på fredagen där, var ingen höjdare att vakna ca 1,5 timme senare :P Kändes nästan som att den hade växt fast i ryggen på mig :P
Synd bara att jag inte kan använda den till knäet ^^ Haha!

Jaja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, det svider i ögonen. Vi hörs imorgon! :)



Det var ett tag sedan

Ja, jag har varit hemskt dålig på att uppdatera här på sista tiden. Jag har varit så himla trött och oengagerad, jag ber om ursäkt.

Bion var hur kul som helst! Skrattade under nästan hela filmen. Sedan om det beror på min dåliga humor vet jag inte, men jag tyckte iaf att den var jättebra! Jag ska köpa den sen när den kommer ut på dvd ;P

Jag ska lägga in bilder, förhoppningsvis ikväll :)
Var på pubafton i fredags. Var jättetrevligt. Det var först på Tennstopet, när de stängde kl 23.00 så drog vissa av oss vidare till Wasteland. Det blev jättekul, fast min plånbok gillade det inte :(
Men det ordnar sig :)
Bilder på det kommer också.
Efter Wasteland gick vi och köpte wok (ovanligt, not!:), sedan följde mami med mig och Hanna hem, och så sov hon över här. Hon var måttligt seg igår ;) Eller ja, det var vi väl allihopa, men hon låg i soffan hela dagen och åkte hem typ vid 18.00 kanske ;P
Sedan blev det till att glo på tv och dega, tills jag äntligen gick och lade mig vid 1.
Idag är jag toktrött och lite småsjukis, och jag har världens ångest över att jag inte har fått vila ut i helgen. Förstår inte hur jag ska orka jobba imorgon. Blir nog sängen rätt tidigt ikväll, hoppas jag iaf :)

Nu så ska jag göra något att äta, och sedan glo runt lite på nätet efter något mysigt duschdraperi (jag har redan hittat ett, men det är ju alltid bra att kolla vidare;), och lite annat smått och gott som kan tänkas vara trevligt att ha färdigt tills flytten :)

Ja, det var lite om min helg, vad har ni gjort? :)



Nästan så..

..att jag får dåligt samvete av att jag inte har uppdaterat här.
Igår var jag sjuk och mådde inte alls bra, så jag var sjuk från jobbet också.
Idag så var jag på morgonmöte och jobbade till 12. Jag hade dåligt samvete för att jag var borta igår, så jag sa att jag kunde jobba mellan 16-20 imorgon för att kompensera att jag har varit borta, och det blev jättebra :)
Imorgon ska även jag och Hanna skriva kontraktet för nya lägenheten :) Det ska bli jättekul! Sedan är det bara att längta :)

Ikväll ska vi på bio! :D Vi ska se The ugly truth! :D Det kommer att bli jättekul, och att Katherine Heigl är med är underbart. Haha, underbara kvinna :P

TYVÄRR så har jag fortfarande inte tagit kort på mina loppisfynd, men jag ska försöka att lägga ut dem ikväll efter bion om jag orkar. Jag kommer inte hem förrens halv elva kanske. Men vi får se :)

Jag köpte även nya tänger till att göra mina smycken med, det behövs! :)
Dessutom har jag äntligen fått tag på ett jäkla måttband! Var slut överallt där jag tittade. Så när jag kom in till stan efter jobb och rännande på köpis, så gick jag och köpte tängerna, och sedan in på Olssons tyger och där hade dem! Ett vanligt hederligt måttband :)

Jaja, nu ska jag roa mig med något annat som får tiden att gå, innan vi ska iväg. Bara 3 timmar kvar tills biljetterna måste vara hämtade :)






Kära vänner

Jag är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat på hela dagen, men jag sov rätt länge, sedan var det bara att ta ut hundarna, äta, packa ihop och åka och jobba. Kom hem för drygt 1,5 timme sedan.
Idag har det varit väldigt lugnt på "jobbet" (hädan efter kommer jag att skriva jobbet för de flesta vet ju vad det handlar om :). Var väldigt lite folk vid stängningen, kan vara rätt skönt ibland ;)

Imorgon så lovar jag att lägga in bilder på bla mina loppis-fynd! Jag har inte hunnit ta kort på dem än heller, och nu orkar jag inte :) Har mat på gång som måste fixas med. Efter det så lär hundarna ut och sedan ska jag sova. Börjar 9 imorgon.
Jag är egentligen ledig på onsdagar, men nu så ska jag komma kl 8 på möte och jobba efter det, så jag blir ledig på torsdag istället :) Det funkar bara bra det :D

Vi hörs imorgon kära vänner :)

Godnatt och sov så gott :)




Loppis avslutad

Det var inte alls i Nians parkeringshus, det var Åhléns :P
Det gick iaf över förväntan! För det första så glömde "vakten" att ta betalt för att vi stod där, för det andra hittade jag en massa roliga saker, för det tredje så gick vi 400+ :D
Nackdelen är att mina armband inte blev sålda, eftersom alla där var ute efter antikviteter :(
Får lägga ut dem på blocket eller något, om ingen här vill köpa? :D
Jag ska skriva ut måtten på dem sen, så blir det lite lättare ;)

Ikväll ska jag träffa på Nattis och eventuellt köpa en jacka av henne, jag hoppas att den sitter bra :D

Usch, nu är det Hitta Hem på tv, jag blir så ledsen av att se det :( Stackars små oskyldiga djur!

Jaja, jag återkommer senare med lite bilder på mina fynd från dagen :)



Nya armband

Yes, nu ikväll så har jag gjort lite nya armband. Var dessutom och shoppade lite pärlor och så idag :)

Ett armband med både glas- och plastpärlor och plast- och metalldetaljer, på lintråd, med lås.



Detta är enbart plastpärlor på gummitråd.




Glaspärlor på metallkedja, med lås.




Ja, så det är vad jag har sysselsatt mig lite med ikväll :)
Får se om något av dem går åt på loppisen imorgon :)

Godnatt! :)



Maten

Ja jag skulle ju lägga in bilder från gårdagens mat :) Kammusslor i vitvinssky, grönsaker och spaghetti :)


Grönsakerna bryns efter att musslorna är färdigstekta :)





Här är allt ihoprört och ligger färdig att ätas på tallriken! :)





Det var faktiskt helt okej. Jag ska prova att göra samma sak sen, fast med kyckling (och eventuellt lite andra kryddor och grönsaker), jag åter kommer mer med det sen :)



Shoppingdag :)

Ja, idag har jag och Hanna varit på stan och shoppat :) Det var grymt tungt, men kul :) Har varit lite överallt, hittat lite olika saker :) Idag ska vi laga intressant mat, det ska bli jättekul! Kammusslor med grönsaker, vitvinssås och spaghetti, bilder på det kommer ikväll :)


Lilla jag med flickorna, innan vi skulle ner på stan :)




Shoppingkassar :P Det var tungt!




Innan vi gick hem så tog vi en tripp förbi mammas jobb och hälsade på :) Hon ville inte vara med på kort, men det fick hon iaf ;)




Jag har köpt en mus och en musmatta till min laptop :)






Nytt diadem blev det också :)





Och lite spel som jag kan sysselsätta mig med :D Ghost Recon är kanonkul! :D





Jaha.. Det var väl det :) Jo, juste! Vi köpte två filmer också, Jumper och In her shoes :D
Eller ja, det blev ju egentligen mer grejer men ingenting av värde att skriva om :)
Jag skriver mer senare, och då kommer ju också bilder på maten :D

Puss på er! :)



Men wtf?!

Jag känner hur ringarna under ögonen bara växer och växer, ögonen tåras och svider, jag gäspar varannan minut och har svårt att både läsa och skriva. Ja, varför lägger jag mig inte? Hmm, det är en väldigt bra fråga som jag inte kan besvara för tillfället :)

Antar att jag helt enkelt inte vill sova, men det skulle vara bra skönt.  Uäh, jag vet inte vad jag vill!! Är stressad, och allt bara går runt runt runt i huvudet på mig. Kommer få totaltilt snart, sitta som en jäkla grönsak och bara vara. Jösses.

Akasha löper, igen! Jag blir galen. Kommer snart  att slita av mig håret i ren desperation efter tystnad!

Yeeey. Vi hörs imorgon, detta blev bara konstigt :D



Trött av källar-röj

Ja herregud så det ser ut hemma nu! Håller på att ompacketera saker, röjer ut det som ska säljas på loppisen, det som blir över åker vi med till Röda korset, så får de göra vad de vill med det :P


Mammas lilla gobit :) Världens gosigaste, älskar att ligga i knät :)





Källaren innan vi satte igång, allt syns inte, det är mer nedanför kameran.





Charlie hade värsta porrposen för sig idag. Haha :)





Så jättetrevligt ser vårat vardagsrum ut nu. Belamrat med saker och jag blir GALEN! Vart ska allt ta vägen?! Visst, tre av kartongerna är till loppisen, men herregud vad grejer det finns! Ändå finns det tre kartonger kvar i källaren :( Bara att ta tag i det och få bort det värsta. Det roligaste är att djuren tycker att de är superskoj med alla grejer överallt. Varför förstår jag inte? Det ser rent ut sagt förjävligt ut! Men vem har sagt  att det ska vara snyggt under flyttplock? Om 2,5 månad kommer mer kort från själva flytten, det ska ju bli kul att se hur hemskt det faktiskt ser ut :P





Jaa, så nu vet ni vad jag kommer att pyssla med den kommande tiden. Usch, jag får ont i magen bara av att se bilden, än värre att kolla ut över det. Jag sitter ju mitt upp i alltihopa nu. Bläää!!! Jaja, ska springa ut med hundarna nu, sedan ta ett ryck och få bort det värsta (så att inte djuren kan göra illa sig) och fortsätta imorgon.
Wish me luck! Det lär behövas :)

Puss på er!



Onsdag

Jaha ni kära vänner, idag blir det till att gå ner i källaren och röja upp kartonger för att kolla igenom vad vi ska sälja på loppis, vad som ska slängas och vad som ska med i flytten :)
Av önskemål om att ta kort till bloggen, så ska jag. Jag lovar ;P Det är, som jag skrivit i tidigare inlägg, väldigt svårt för mig att komma ihåg kameran då minnet inte är som det ska :) Men jag ska, jag lovar :)

För övrigt så händer det inte så mycket idag, faktiskt ingenting.. Det känns rätt skönt, har varit så himla trött de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är som är fel, antagligen för att hösten är på G. Är väldigt känslig för det, tyvärr.

Jag har skrivkramp. Det kommer ingenting, hjärnan arbetar på högvarv, men ändå så kommer jag inte på något att skriva just nu heller. Det finns massor, men det är hemligt än så länge ;) Hehe.

Jag skriver mer senare när jag har fått koppla av lite, och inte är så stressad. Kom precis på att jag måste ta itu med tvätten också, stryka och så där. Har inte hunnit med det ännu :( Så jaa, det är väl bara att rycka upp sig och ta tag i det så att jag hinner med allt som jag borde göra. Hörs sen! :)



I'm so sorry!

Ja, nu har jag inte uppdaterat på två dagar! Jag är jätteledsen! Jag har inte haft tid, och jag har dessutom varit såå trött och jag håller på att bli jättesjuk :(
Okej, de senaste två dagarna kort :)
I söndags kollade vi ju på två lägenheter, det blir den första :) Nu ska vi bara se när kontraktet ska skrivas och så. Det känns jättebra och jag längtar något fruktansvärt! :)
Sedan tror jag inte att vi gjorde så hemskt mycket mer i söndags än att hälsa på mamma efter att vi kollat på lägenheterna.

Igår.. Hm. Ja vad gjorde jag då?! :S Jag kommer inte ihåg. Eller jo!! Justja. Jag var borta hela dagen på "kurs" :) Så jag kom hem vid, ptja, 19.00 kanske? Så senare på kvällen så lagade jag rödbetssoppa. Det var jättegott!! En rysk rätt. :) Hehe.
Idag har jag varit borta igen och hållt på med kursen. Kom väl hem vid 15.00 någonting. Då åt jag lite och sedan gick jag och la mig. Somnade kanske vid halv 5 tiden och vaknade kvart i 8. Jag har sovit 9 timmar på två nätter nu, det tar på en :/ Dessutom så är jag verkligen på väg att bli kanonsjuk! När jag gick från stan hem idag så hade jag världens huvudvärk (typ migrän) och mådde illa som f-n. Jag var alldeles slö i hela kroppen och svimfärdig, ont i varje muskel och led och kunde knappt andas. Jag trodde att jag hade fått svininfluensan :P Men så är det förhoppningsvis inte ;)
Nu mår jag mycket bättre, men det är långt ifrån att jag ska kallas frisk. Får hoppas på att det är bättre imorgon, jag har fått sådan jobbig hosta :(

Jag kollade på Hell's kitchen, och jag kan inte hålla mig till nästa vecka!! Jag måste glo runt lite på youtube och se om det tredje avsnittet finns där. Jävla idiot han är, Joseph :S

Jaja, nu ska jag glo runt och sedan ska jag faktiskt sova -igen :)
Ha det bra! :)



Trötter..

Yes, sitter och kollar på slutet på Saw 2. Jag är helt besatt av dessa filmer, äger alla 5. Längtar tills 6:an kommer :) De har planerat att göra 8 filmer allt som allt. :)
Men jag står fortfarande fast vid att de första 3 är de absolut bästa.

Jaja. Det ordnade sig lite grann med tvätten. Han från gavlegårdarna kom vid 20.40. Dessvärre slutade vår tvättid 21.00.. Med blöta sängkläder i tvättmaskinen så var humöret kanske inte på topp. Men han fixade så att vi fick torka lite längre iaf. Men vissa saker är fortfarade lite blöta :/

Nu ska vi ta ut hundarna igen och sedan sova. Imorgon är det ju lägenhetstitt som gäller! :)
I'm longing... :D

Godnatt på er! :)



IDIOT!!

Jag blir så jävla förbannad!! Någon dum fan som hade tvättid före oss hade "glömt" (sådant händer hela tiden att folk aldrig fattar att deras tvättid är slut) sina kläder i torktumlaren, bände upp hela jävla låset istället för att ringa på och be oss öppna. Så nu när vi kom ner till tvättstugan, ja då kommer vi inte in!
Vi har en sån där lucka över låset som man sätter cylindern i så att folk inte ska kunna komma in, och nu är ju den luckan helt böjd så den går inte att skjuta upp så att man kan stoppa in nyckeln. Vilka jävla smartass det bor här!! Ska bli så jävla skönt att få flytta!! Det är bara en massa skit här hela jävla tiden! Oförskämda och respektlösa människor, andra gapar och skriker.
Nu har vi iaf ringt gavlegårdarna som skulle ringa upp någon på jouren vid oss som ska ringa upp som fortfarande inte gjort det. Vi kommer få ha blöta sängkläder i hela lägenheten! Det som finns så otroligt mycket plats här hemma också.
Åååh jag är så arg! Är det inte någon som snor tvättiden eller skiter i att det är andra som har efter, då är det någon dum fan som bryter sig in ist! Hur jävla svårt är det att masa sitt arsel upp en våning för att ringa på?! HERREGUD!!!!!

Tack för att jag fick avreagera mig.




Armbandet

Ja, jag lovade ju att lägga in kort på armbandet som jag gjorde inatt.
Jag funderar på att sälja det istället för att ha det kvar. Det tilltalar tyvärr inte mig så mycket. Jag gillar det jättemycket, men det passar mig inte alls. Tyvärr :/






Så här ser det ut på.




Det är gjort med glaspärlor i olika storlekar och former, glaslöv och rosa och vita sötvattenspärlor på kedja med lås.

Så är det. :) Är någon intresserad så kontakta mig här i kommentarerna. Jag tar isåfall 60 kr för det. :)

Jaja, nog om det. Nu ska jag alldeles snart ner i tvättstugan och sedan ta ut hundarna och äta. Jag har inte ätit något idag :S Det kanske är på tiden att jag gör det :P Hehe.



Lördag

Jaha, då var det lördag igen då. Idag ska jag ta tag i tvätt. Alltid lika kul, inte :) Men det är skönt när det väl är gjort. Det är lång tid kvar, har inte tvättid förrens 17.30, men ändå. :)
Idag mår jag inte bra alls. Jag hoppas att det går över snart. Har jätteont i huvudet och nacken, mår illa och är förkyld. Men det blir nog bättre snart :)

Jag undrar om vi ska börja röja i källaren och så redan idag, så att vi hinner gå igenom allt till loppis och saker som ska kastas och så. Annars får vi väl ta det imorgon. :)

Jag gjorde ett armband inatt istället för örhängen, bild kommer senare. Jag blev inte speciellt nöjd med det, men jag orkade verkligen inte vara petig. Det var mer ett "värma-upp" armband. Var ett tag sedan jag höll på.

Nu har mamma och Jalle varit och hämtat Lina på tågstationen, de ska på punkfesten ikväll. Dessvärre kan inte jag och Hanna följa med :( Vi har inte råd och sedan så är det inte så kul när man inte mår bra.
Jag hoppas att de får en kanonkväll iaf! De ska träffa på Micke och Marie också, och kanske även min pappa (?) :)

Imorgon!! Då är det lägenhetstitt som gäller!! Två stycken på raken. Jäklar vad bra det känns! Jag hoppas bara på att det är fint.. Men i den som ligger lite sämre till (båda är ju på samma gata), så hade hon som bor där nu rustat själv i februari och målat det granitgrått i köket. Det låter iaf bra :) Dessutom har hon sparat skåpsluckornas lackering till de som ska flytta in efter henne, och det är ju snällt :)
Vi spar rust till hela köket för de som flyttar in efter oss. Känns lite schysstare så, så att de får bestämma hur de vill ha det. Dessutom får de ju ny spis, kyl och frys, så det blir ju fräscht för dem sen :)

Nej nu ska jag roa mig med lite annat och ta till vara på dagen :)
Vad ska ni göra idag? :)




Punk, smycken, mat och körsbärsvin

Ja, har varit hemma hos mamma idag :) Jag träffade på henne på stan när Jalle precis hade kommit med tåget. Då gick vi runt lite på stan och in på Petter och Lottas. Där inne hittade jag en jättemysig rosa ljuslykta med Marilyn Monroe på, som jag fick av mamma :) Den lyser för fullt.
Jag lånade även boken om Marilyn Manson, det ska bli intressant att läsa om. Så fick jag rökelser av mamma som hon inte ville ha (hon har svårt för det), så fick jag Femal (eller vad de heter) mot PMS och klimakteriebesvär. Mamma blev jättedålig av dem så vi får se om de hjälper på mig, vilket jag verkligen hoppas på eftersom jag har grym PMS.. Så fick jag en fotscrub av Jalle i födelsedagspresent! :) Den verkar jättebra och är säkert inte billig! Den ska provas imorgon! :)
Sedan käkade vi, mamma och Jalle åt pizza och jag åt wok :) Mumsigt. Så drack vi lite vin och lyssnade på musik. Lyssnade på låtar som jag älskade när jag var liten (punk) :P Hehe!

Jag har rätt precis tänt rökelsen och den luktar ljuvligt. Luktar nästan lite vaniljaktigt, men ändå inte. :)
Jag skulle ha lånat smyckesböcker av mamma men jag kollade igenom dem där istället. Funderar på att sätta mig och göra ett par örhängen kanske? :)

Det finns förresten ett par örhängen inne på Gaïa som jag har kollat på hur länge som helst, och nu har jag bestämt mig. På fredag så köper jag dem! :) Det är på tiden. Hon där inne på Gaïa frågade till och med mig om jag inte hade kollat på dem tidigare. Jag har kollat på dem i ett par månader men aldrig köpt dem, varför vet jag inte :S Hmm.. Vissa saker blir bara aldrig av ;)

Kan ni gissa vad? Jag glömde så klart kameran idag, när jag verkligen hade tänkt på att ta med den ;/
Förresten så fick jag en tröja av mamma också, som hon fått tidigare men som hon inte använder. Då blev jag jätteglad :)


Min söta Marilyn Monroe ljuslykta :)




Den ser mycket mindre ut än vad den är pga vinkeln, men saksamma. Söt är den ;)



Puss på er!



Friday!

Först vill jag säga grattis till David som fyller år idag! :)
Och jag glömde tillägga i gårdagens inlägg; Grattis pappa! (Han fyllde år igår)

Jag vaknade 10.50 idag, och har sedan dess inte gjort så mycket. Låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag pallrade mig upp :P
Ska alldeles snart hoppa in i duschen så att jag har det gjort.
Jag ska ringa till mamma snart också och höra när hon ska ner på stan. Ska möta upp henne för att sedan gå och möta Jalle som kommer med tåget kl 15.00 :) Sedan följer jag nog med mami hem och sitter där en stund :)

Jag ska börja lägga in bilder här också. Det är bara det att jag så lätt glömmer kameran när jag ska iväg, och dessutom gillar jag inte att vara med på kort själv, så det blir nog mest från mitt perspektiv bilderna blir ;P

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning efter att jag har pratat med mamma. Men ha en trevlig dag så hörs vi senare! :)




Förlåt!

Jag är hemskt ledsen att jag inte har skrivit något idag. Har varit fullt upp! Kom inte hem förrens vid halv 7? Eller något sådant :P
Sedan har jag mest segat och suttit här vid datorn :P Är hemskt trött idag och lär snart sova.
Dagen har för övrigt varit kanon! :) Allt gick som det skulle. Nåja, nästan iaf :)
Har fortfarande liiite problem med vissa saker, men det ordnar sig snart :) Fick höra idag att jag börjar bli en riktig stjärna på det :D Då blev jag jätteglad!

Pricken tjuter och låter allmänt illa. Jag hoppas att hon slutar löpa snart så att jag slipper gallret!! Jag blir galen på det :P

Jag funderar på att börja göra smycken igen. Det var ett tag sedan nu :) Det är så avkopplande och rogivande (iaf tills tålamodet börjar tryta ;), och det är så roligt att använda det man har gjort själv, när det ser bra ut :P

Jag och Hanna ska sälja grejer på loppis nästa söndag. Det ska bli jätteskönt att bli av med en massa saker innan flytt. En annans skräp, är en annans skatt, eller vad är det man brukar säga? :)
Hannas mamma kanske även skulle bidra med lite saker. Det är tydligen i parkeringshuset på Nian :S Men det skulle iaf vara rätt mycket folk och sakerna är lättsålda. En "släkting", eller vad man ska kalla det, till Hanna har stått där och sa att det gick jättebra. Så vi får hålla tummarna :)
Ska börja gå igenom saker imorgon och prismärka och så där.

Nu ska jag nog släcka ner här snart och bege mig mot sängen. Vi hörs imorgon :)



Hoppsan :O

Jag kom på nu att jag inte har skrivit något ännu idag. Har mest degat sedan jag kom hem..
Usch, jag har sådan fruktansvärd huvudvärk ikväll igen! Dock inte alls lika illa som de senaste två dagarna, men det är ändå skitjobbigt! :/
Måste nog ta alvedon iaf ;/
Är trött som satan, men vet inte om jag kommer att kunna sova än på ett tag pga huvudet..

Jaja, nog med gnäll. Dagen har varit helt okej för övrigt. :) Gick rätt bra idag också. Är något nervös inför morgondagen, men det ska nog ordna sig. I can do it!! :D

Jaja, ska gå och knapra i mig alvedon nu och försöka sova. Jag skriver mer imorgon.



Weej!

Idag var jag tokseg, men jag tog mig iväg iaf och det gick.... JÄTTEBRA!! :D
Jag är ledsen att jag ine har berättat än vad det är, men det kommer.. :) Jag är så nära hela tiden på att bara skrika ut det, men nee.. Inte än.. :)

Jag längtar till imorgon, lite mer utmaning men det går säkert bra! :) Mitt horoskop har sagt bra saker hittills ;) Haha!

Jag var och fikade med Nattis idag, för att fira min födelsedag i efterhand. Det var jättemysigt :)
Sedan kom jag hem och så har vi tvättat. Sedan fick jag migrän som har släppt nu efter lite om och men. Fast det är ju skönt att den är borta. :)

Jaja, vi ska ta ut hundarna nu och sedan gå och sova, äntligen :)


Höres! :)



Födelsedagsfirande..

.. är jobbigt och otroligt påfrestande.. :O Är helt slut efter dagen. Nog för att det var jobbigast tidigare idag, men jävlar vad kul det var!! :D
Fick pengar, och det är välbehövligt vill jag lova! :]
Imorgon ska jag fortsätta med det påbörjade idag, hoppas på att det går liiite bättre iaf ;) Hehe!

Jag kan inte fatta att det blir verklighet med flytt snart heller! Allting faller på plats, och det är så JÄVLA skönt att äntligen har lite flyt! Det är verkligen uppskattat!
Dagen har iaf varit jäkligt bra och jag kan inte klaga på mycket alls. :) Kanon helt enkelt!

Jag tänkte idag när jag satt på bussen, och äntligen trillade poletten ner.. Jag har alltid undrat varför jag har så underbara människor omkring mig när jag absolut inte förtjänar dem. Men så idag så kom jag på varför.. Jag har Er omkring mig för att jag behöver Er helt enkelt, och jag kan inte göra annat än att tacka för att Ni finns och för att Ni står ut med mig. Jag älskar Er <3

Nu ska jag sova så att jag orkar imorgon.

Puss på er!



Yeeeey!!

Guuuud vad jag längtar till imorgon!! (Nej, inte för att jag fyller år!)
Jag kan inte fatta att detta verkligen händer! :D Äntligen!! :)

Idag kom Hannas mamma, hennes man och hennes syster som fortfarande bor hemma, hennes andra syster och hennes man och deras son, för att fira mig i förskott. :) De kunde ej komma imorgon eftersom det skulle bli för sent för lilla Robin då. :) Jag fick biokort av Hannas mamma på 250 kr :) Av hennes syster + fam fick jag en orkidé och ett jättefint "hjärtfat" och ljus :) Allt i rosa ;) Eller ja, orkidén är lila/rosa. Hihi :) Jag som sa att de inte alls behövde köpa något utan att det bara skulle vara kul om de kunde komma. :)

Nu sitter jag och småglor lite på Urban Legends, det är så kul! :)

Jag längtar tills jag får sova, så att jagt kommer upp imorgon! :D Jippie! Jag längtar så himla mycket! :)

Puss!



Klappat och klart?!

Jaha då var det kanske klart då.. Vi kanske ska flytta!!! :D
Vi står som nummer ett på en lägenhet nu, i Sätra! :) Nu är det bara att hoppas på att den är i fint skick så att vi kan tacka jaaaaaaaaa :D
Det är torkskåp i lägenheten, och allt talar för att  det blir kanon att flytta tillbaka till Sätra :]
Vi får se vilken dag vi kan ta oss dit bara.. Hmm.. Tisdag kanske? O.o
Yeeey, jag kommer att bo typ mittemellan farmor och mamma!! :D Ikh, jag längtar! :)
Isåfall så är det inflytt 1 december :)

Ville bara säga det ;)

PUSS!!



Bulletproof

La Roux - Bulletproof är kanske hetaste låten just nu?! :) Har blandade känslor gällande den, men jösses vad bra den är! Varje gång jag hör den så blir jag alldeles varm, men har samtidigt en väldigt konstig känsla.. :S Wierd!
Jobbade idag, det gick bra. Var bara väldigt trött.. :( Vaknade 07.42 och fick panik. Skulle ta 08.09 bussen. Stressade som en idiot och jag HANN!! Jag hann till och med pressa i mig en macka. :P
Sedan så gick det neråt, jag kom på idag att det måste bero på att man vaknar med panik som man blir så otroligt trött efter ett tag. Så var det alltid när jag gick i skolan, vaknade 10-20 min innan bussen gick och stressade jämt, sedan när man kom hem så tvärdog man. Hmm.. Konstigt läge.

Jag borde börja plocka lite här hemma, har varit sååå seg idag så jag har inte orkat.. :/
Får se vilka som kommer på måndag, jag har inte en aning.. Som vanligt ;P Haha! Noll koll liksom :P

Wehej!! Nej nu ska jag ta mig ett ryck här snart tror jag, tjo vad kul! Not :P

Puss



Tröttis Anli

Ja hjälp vad trött jag är nu. Kom hem vid 21.15 kanske. Jobbade till 20.00 och gick hem från stan, det var skönt. :) Sedan mötte Hanna mig vid affären så vi handlade lite. Efter det så tog vi hundarna, och sedan fick jag äntligen äta lite :) Hade med mig en banan till jobbet som jag åt, och den räckte tills jag kom hem.
Imorgon börjar jag 09.00, jobbar till 13.00. Sedan ska jag hem, gå till mammas jobb och säga hej, och sedan städa heeeela helgen för "folket" som kommer på måndag.

Snart måste jag sova för att orka upp imorgon. Måste ta en powernap säkert imorgon innan jag orkar städa :P

Jag är så trött nu att jag inte kan skriva riktigt sammanhängande märker jag ^.^ Så jag ska nog dra mig mot sängen nu :)

Jag lovar att skriva mer imorgon! :)

Puss!



Vilken kämpardag

Det känns som att det kommer att bli en sådan idag. Jag är jättetrött i kroppen, huvudet är rätt utvilat, men kroppen och ögonen vill sova mer.
Vaknade i princip av att jag nös, har hunnit nysa ett par gånger sedan jag gick upp, blä!

Snart ska jag traska iväg till Sofia, har inte varit hos henne på 5 veckor nu. Sedan måste jag ta uppehåll på 2 veckor nu också (kanske till och med 3), så vi får se vad hon säger. För er som inte vet det heller, så är Sofia min psykolog.
Jag har inte direkt någon frukost hemma heller, så vi får se vad jag hittar på. Måste handla bröd idag till imorgon, så att jag orkar med dagen. Förvisso så jobbar jag kväll då, men man måste äta frukost :D

Mamma börjar jobba halv 5 idag tror jag, så jag får gå hem emellan Sofia och Korpen. Jag vill säga hej och prata lite skit med henne :) Hehe.

Ja, men jag ska glo runt lite mer här innan jag ska göra mig iordning och gå iväg. Men ha en bra dag! :)




Gäsp..

Oj vad trött jag är idag! :O Jösses, har verkligen inte sovit mycket alls inatt :/
Började 10.00 idag, det kändes inte alls kul att ta sig upp imorse och masa sig iväg, men sedan när jag kommer fram så blir jag alltid på bra humör :)
Handlade lite där innan jag åkte hem, köpte tre Disney filmer och sedan en nalle till mig? Jag vet inte ännu om Hannas systers son ska få den, finns det en kvar på torsdag så får han en, annars vet jag inte ;) Den är så mjuk :D Ja, jag älskar gosedjur :D Fast jag kan inte ha dem framme, utan de får sitta i bokhyllan annars äter hundarna upp dem ;P

Var hos Minna idag en sväng och grattade henne, med ett glas vin :) Det var trevligt, dessvärre kunde vi inte stanna så länge för vi lära hem för att handla innan tv och så (men vi tittar inte iaf :S)
Sedan kom hennes kompis förbi också som vi inte känner, det blev bara pinsamt ;P

Ingen dans blev det idag heller.. Nu får jag vänta i två veckor till innan det blir av för min del! Argh! :(
Jaja.. Det är som det är..

Jag har en fiskgratäng i ugnen som inte är klar förrns om typ 30 min eller så, och jag är jäääättehungrig! (Som alltid :D)

Jag känner mig lite nere pga Balder.. Men nu har han det bra, nu är han i hundhimlen och får leka med sin mamma och gammel mormor :) Ung och fräsch på nytt.
Jag vet inte vad det är, men förra gången jag var på Toys så var vi tvugna att ta bort en katt, och detta sker EXAKT 11 månader efter.. :S Nu när jag precis har börjat igen.. Det känns lite olycksbådande :( Men nejdå! Jag gillar Toys och kommer att klamra mig fast så länge det går ;)