Okej

Jag kan inte hålla mig från att skriva idag.
Hmm.. Jag ska till skolan imorgon, går mellan 13.00.16.00. Det är ju skönt att börja sent, men det är trist att sluta sent också. När man kommer hem så finns det liksom inte tid till att göra något :S

Sitter och lyssnar på Garfunkel and Oates (Riki Lindhome och Kate Micucci). Så sjuka, och bra.
Har ni sett The Last House On The Left? Hon som spelar Sadie, det är iaf Riki.

Jag har kommit på att jag inte tål mina hörlurar. Det började klia som satan i öronen för ett par dagar sedan, och det tog ett tag innan jag kopplade att det tydligen var metall på dem (och därmed nickel), så nu har jag utslag i öronen. Det låter ju otroligt fräscht, men det är inte så illa som det låter.

Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med nu. Ska kanske måla hörlurarna, där det är metall, med nagellack så att jag slipper få det mot huden. Då blir det självklart rosa! Så blir det lite kul.
Sedan ska jag kanske passa på att måla naglarna då när jag ändå är på gång, fast vi får se om jag orkar.
Kanske plattar håret också.. Eller sätter mig och tecknar.. Eller skriver.. Hmm.. Finns massor att göra, men frågan är bara vad man orkar. Är så trött, fast kan inte sova, så det blir nog Zopiklon ikväll ändå..

Jag har börjat komma in i mitt desperata USA-tänk igen.. Börjar nästan gråta av att se filmer från USA, etc etc.. Känner ett väldigt starkt behov av att åka dit, och ännu hellre - flytta dit. Drömma går ju. Det lär ta bra många år innan min dröm slår in och jag får åka dit, tyvärr.. Usch, då lever jag hellre i min drömvärld, att jag redan är där.

Usch, jag har så många val just nu, och jag står still. Jag vill inte, orkar inte, kan inte.
Jag vill bara försvinna. Bort, bort härifrån. Jag hatar mitt liv, det verkar aldrig bli bra. Fan, nu blir jag för personlig och gnällig igen. Saken är bara den att jag känner mig så otroligt ensam. Jag har bara mig själv, vill/kan inte prata med andra, det blir bara fel. Och säger jag det till någon annan så blir det liksom sanning.. När jag håller det inom mig så är det liksom mer... Osant.. Äh, saksamma.

De säger att man alltid ska lyssna på sig själv, men hur jävla lätt är det när man tänker tusen olika saker om samma sak?! Den som ger mig ett bra svar, ska jag avguda tills den dagen jag dör.

Tomt

Jag har ingenting att skriva..
Eller jo, egentligen så har jag massor, men att bli alltför personlig är inte bra. Jag kan iaf säga att det kommer bli ännu sämre uppdatering en bit framöver, för just nu är det inte bra. Alls..
Jag hoppas att ni har det bra iaf.

Fortfarande inte frisk!

Näe, jag blir snart vansinnig!! Är fortfarande hängig, dock inte lika förkyld och jag mår mycket bättre än tidigare, men jag är ändå långt ifrån frisk.
Sedan ska vi inte ens börja prata om min kära rygg! Den är något jag verkligen tappar mitt förstånd över, ska bli så jävla skönt när jag någon gång tar tummen ur arslet och ringer till naprapaten för något måste göras med den.

Det har inte hänt så mycket sedan sist, har mest vilat och degat. Har knappt varit i skolan heller.. Men jag hoppas på att det blir ändring nästa vecka med det.
Är konstant trött, och borde nog höra av mig till hälsocentralen för att ta nya prover om sköldkörteln och se att jag äter rätt dos, jag tror faktiskt att jag behöver höja den :/
På tal om prover, jag ska till hälsocentralen imorgon bitti (ska vara där 8!) och ta mina allergiprover. Ska bli intressant att se om jag kommer upp :/
Får väl sitta vaken hela natten eller så. Ska till skolan imorgon och hämta schemat för nästa vecka så att jag vet när jag ska dit :P

Nej.. Om man ska ta och... sitta här.. och.. sitta..? :S

Gäsp!

Idag är jag så trött att denna mening höll på att bli väldigt konstig :)
Haha! Aja, i vilket fall.. Vi har städat mer eller mindre hela dagen. Jag var ute en sväng med mami idag. Vi tog Bonnie till hagen och sedan på en lång lång prommis :) Det var skönt!
Sedan kom jag hem och satte igång med panelgardinerna vi köpte igår. Tre par, har jag fållat två gånger, för hand (!!!), och strukit tre gånger, men de ser fortfarande ut som fan.. Skrynkliga och jävliga!
Men men..
Sedan har jag dammsugit lite, torkat lite golv och småplockat och nu är jag så trött att jag praktiskt taget ser dubbelt :(

Imorgon kommer H's släkt hit för att fira henne, hon fyller år på måndag men vi tar det imorgon istället.
Sedan ska vi på bio med Minna, vi ska se Avatar :D
Bättre sent än aldrig ;) Jag kom faktiskt på nu i veckan att jag verkligen vill se den på bio, för jag har en känsla att jag kommer att ångra mig annars.. :) Innan har jag inte varit så intresserad faktiskt, men nu så :)
H får biobesöket i present av Minna, snällt snällt :)

Jag är ledsen, men jag är alldeles för trött för att skriva mer, får sudda mer än vad som kommer fram, haha!

Helvete

Jag är trött, grinig, och är inte frisk ännu. Jag har inte så himla många dagar kvar med penicillinet, och tro det eller ej, men hostan är fortfarande kvar med en massa slem, trots TVÅ behandlingar med hostmedicin (både receptfri och receptbelagd). Vad är det för jävla fel?? Har dessutom jätteont i en halsmandel, på utsidan.. Man kan ju bara tänka sig när det börjar göra ont inåt.
Dans imorgon. Kommer typ att få sitta och titta på - Jippie! :/ Men men.. What to do? Måste ju dit så.. Känns inte alls kul när jag inte kan vara med, eller ja, möjligtvis memorera, men inte vara med - med :(

Nåja, det är väl dags för sängen här nu. Är skapligt trött O.o
Och nej, jag har varken hittat sladd eller laddare ännu. Var tusan håller de hus...?

Långsamt

Det känns just nu som att det detta aldrig kommer att gå över. Jag mår bara sämre och sämre, blir tröttare, hängigare och får ännu fler feberintervaller, sedan jag började med medicinerna.
Jag äter i princip ingenting, och jag har inte en jäkla aning om hur fan jag ska klara av att gå till skolan denna vecka, men jag måste. Det är det som är lite dumt med att denna utbildning är så pass kort, det är att man inte känner att man har tid till att vara sjuk.
Aja, man får väl bara hoppas på att det har hunnit blivit lite bättre till imorgon iaf. Ska upp kl 7, så då borde jag känna hur det känns. Går bara mellan 08.30-11.30 så det är ju bara 3 timmar, på tisdag däremot så går jag mellan 8.30-15.30 och det kommer att vara segt :( Det är dock lektionen på eftermiddagen som är viktigast för mig, så jag kanske kan skippa den på förmiddagen om jag känner att jag inte klarar en heldag.

Aja, har legat och sovit en stund nu och ser att det är dags för de små, så jag lär väl ta och pallra mig ut :/
Hoppas att ni har det bättre iaf, kära vänner :)

Godmorgon

Har nyss varit ute med hundarna :)
Inatt har jag sovit jättedåligt. Från kl 6 har jag vaknat varje 20-30:e minut typ :S Det har runnit svett om mig, måste vara att jag svettas ut sjukdomen eller något. Tog all medicin när jag gick upp, och nu mår jag inget bra alls. Mår illa som en jag vet inte vad, och är alldeles skakig, och inte får jag äta något förrns om typ 40 min heller :/

Det var meningen att jag skulle följa med H, hennes mamma, och lille Robin till stan för att köpa gardiner till oss (H:s födelsedagspresent i förskott), och sedan till leklandet så att Robin får leka av sig :)
Men tyvärr så orkar inte jag idag, så det blir nog soffan hela dagen och ligga och glo på tv, HSM 3, och något på datorn.
Aja, det kommer fler gånger :) De brukar åka till leklandet med jämna mellanrum, så nästa gång! :)

Usch, jag lär gå och ta något att dricka, av två mediciner så blir man galet uttorkad :P
Jag skriver mer senare :)

Narkotika

Pratade med mami som ringde för ett tag sedan, och pratade om min hostmedicin att jag blev så jäkla yr, trött och fick hjärtklappning (vanliga biverkningar), så frågade hon "Men vafan haru fått Cocillana eller?" och skrattade. Men jag sa nej och sa vad den hette och innehållet, och det visade sig  att det var efedrinhydroklorid, dvs att det blir en narkotikaklassad hostmedicin :P
Så det förklarade varför jag blev som jag blev.. Kul om jag blir så i skolan på måndag :S Måste ju ta den 3 ggr/dag. Fördelen med denna är att den är luftrörsvidgande, vilket är jättebra då jag av denna infektion får svårt att andas.

Charlie är så förbannat jobbig idag :( Springer runt, runt, runt, runt, sladdar på mattan, gapar, hoppar på Akasha så att hon blir sur, och så fortsätter han. Sedan vilar han en stund, sedan är det samma sak om och om igen.. Suck.. :P Ibland är de bra jobbiga ^^

Nu ska jag ta och titta till potatisen och låta den svalna så att vi kan göra köttfärsbiffar någon gång :D
Jag hoppas att ni har det bra <3


Rökslut Dag 3 (sjukling)

Dagen har gått bra, faktiskt :)
Köpte ett paket cigg till mami idag, då hon har det lite knapert just nu, men det gick bra! Självklart blev man ju sugen på att ta en, men icke! :)

Var ju till läkaren idag, och jag måste säga att jävlar! Nu får jag äntligen hjälp med denna förkylning som aldrig släpper. Har ju försökt att bli av med hostan med hälp av hostmedicin, men hostan blev bara värre :S
Så nu ska jag gå på en 10-dagars kur med penicillin, ta en receptbelagd hostmedicin 3 ggr/dagen (och jävlar var snurrig man blir av den! Och nej det är inte Cocillana), jag ska ta Rinexin 2 ggr/dagen som är mot att jag har slem samlat i bihålorna, och så ska jag använda min äckliga Nasonex-nässpray! Det är cortisonnässpray som luktar faan. Både för mig och för folk runtomkring :S
Så nu håller vi tummarna för att jag blir frisk :)
Det är ju en dunderkur iaf ;P Haha!

Nej, nu ska jag lägga mig och vila, blev jättetrött av hostmedicinen..
Skriver kanske lite senare när jag är lite klarare i huvudet.

Mina små monster

Börjar på allvar att vakna nu tror jag.. Hela dagen har gått bra, över förväntan faktiskt. Men nu... Humöret börjar verkligen att tryta, och det är inte alls kul :(
Tänker fortfarande konstant på att jag ska ta en cigg, men det finns ju inga... Fan..
Äh, det går säkert bra till slut.. O.o

Det blev ingen dans idag heller, den blev inställd pga att varken jag eller Hanna (på dansen) mådde särskilt bra.. Det är ju tråkigt :/ Men för typ femtioelfte gången så ska jag ju till läkaren imorgon!
På tal om det, måste ta min medicin innan jag lägger mig, har glömt den hela dagen ;P Haha!

Jag äter, äter, äter, äter och äter! Måste konstant ha något i munnen, gärna salt, och helst mat. Men finns det inga pengar, så finns det inte så mycket att göra. Jag hoppas verkligen att pengarna från försäkringskassan trillar in i morgon, annars måste jag vänta ända till på måndag innan jag får pengar. Grumf..
Ska iaf till mammas jobb imogon en snabbis efter skolan för att hämta min snusdosa, herregud, hon bor så här 5-10 min (gångavstånd) härifrån, men ändå så har jag inte tagit mig dit?! Hmm... :)
Jag tänkte gå nu ikväll, men klockan blev så mycket, och dessutom är det så fruktansvärt kallt! Eller ja, bättre än vad det har varit, men jag klagar ändå ;)
Jag vill ha sooooommaaaaar!!! Jag längtar så otroligt! Fast samtidigt inte, det är den största plågan med att inte röka.. Att inte få sitta ute på balkongen med ett glas vitt, ta en cigg och bara njuta. Fan!
Förhoppningsvis är jag så äcklad av rök då, att jag aldrig mer vill röka, men jag vet ju hur det har gått tidigare... :P
NEJ! Inte tveka nu! Det går bra! :)

Rökslut Dag 2

Oj oj oj.. Precis hemkommen från skolan. Sprang till systemet åt farmor innan jag åkte hem till henne men en flaska gin och en dunk vitt vin :)
Skolan gick bra idag, lite jobbigt med folk som skulle ut och röka när man själv bara satt inne och... glodde.. :P
Var så länge sedan jag inte rökte, så att jag har glömt bort vad man gör när man inte går ut och röker.. Saknar det sociala med rökning, men själva grejen är äckligt. Jag vill inte röka, jag vill vara hälsosam och nu är jag på väg :)
Har inte direkt så mycket till röksug, det känns rätt bra faktiskt (tack vare snus och tuggummin), och i morse när jag väntade på bussen så stod det två killar och rökte - och jag tyckte att det luktade illa! Det, mina vänner, är stort!
Dock när jag gick på stan, så stod det en alkis och rökte, då luktade det förbannat gott! Men jag hoppas på att det fortsätter att lukta illa i min näsa när jag kommer i kontakt med rök.
Fan, ju mer jag skriver om det, ju mer röksugen blir jag... :(
Fast, skriver jag inte om det, så blir det nog bara värre..

Ikväll är det iaf dansträning, och det känns skitkul! Jag kan dock inte ta i till 100%, utan snarare typ 40% :P
Jag blir vansinnig på denna förkylning, tack och lov att jag ska till läkaren imorgon, av annan anledning som ni redan vet, men eftersom jag börjar bli ännu sjukare så är det ju bara positivt så att han/hon verkligen får se min förkylning från den snälla sidan..

Näe, nu måste jag peta ner något i magen, allt tuggummi-tugg har gjort sitt, så nu är jag vrålhungrig (ovanligt va?! :D)

Vi går mot dag två

Snart är dag 1 över, jag lär lägga mig i tid idag för jag ska upp vid 7 imorgon för att åka till skolan som börjar 08.30.. Känns inte sååå kul att gå upp då, men jag får vila när jag kommer hem ;)
Ska på stan efter skolan (jag slutar 11.30 :D), jag ska köpa gin och vin till farmor :)

Nu har jag äntligen fått trycka i mig mina älskade räkor!! H ville inte direkt ha några, så jag fick trycka i mig nästan alla själv :D Moahaha :)

Jag känner mig på relativt bra humör nu iaf, samtidigt som jag bara vill sätta mig ner och skrika och gråta ut alla känslor och abstinensbesvär, men det orkar jag inte heller ^.^
Snart är det ändå dags för hundarna att gå ut och sedan blir det nog sängen. Får hoppas på att jag kan sova så att jag slipper att ta zopiklon, för bismaken dagen efter är verkligen inte rolig! Det enda som hjälper mot den fruktansvärda smaken (och för att inte tala om den konstanta törstkänslan!) är Cola, och då måste jag hinna förbi typ Ica Söder eller något innan jag skyndar mig till skolan. Får ta och åka hemifrån 07.50 imorgon så att jag är säker på att jag hinner i tid.

Sitter och smågluttar på The Real Housewives of New Jersey, men det var inte riktigt i min smak av program :P

Jahopp.. Det var väl det jag hade på hjärtat antar jag ;P Nu lär hundarna få gå ut och pinka av sig..
Wish me luck de kommande dagarna ;P

Räkfrossa

Jag har varit vansinnigt sugen på räkor sedan igår, men idag blev det för mycket med rökslutet så jag var bara tvungen att köpa ICA's frysta, skalade XL räkor på 200 g :D Och jag är så lycklig!
De ligger och tinar nu, så jag väntar otåligt ;)
Köpte en ny snusdosa idag, och mami hade skickat ett sms när vi var på affären att hon hade köpt en ROSA dosa snus till mig (mint), hon köpte den för att jag behöver och för att den är just rosa :) (Fast kanske lite mer lila än rosa, men ändå :)
Tihi, känns galet att folk vet om min galna besatthet av rosa, att det mesta jag äger/får faktiskt är rosa :P

Dagen går i slow motion, känns som att den aldrig kommer att ta slut.. Har varit en otroligt jobbig dag, men mystiskt nog så var de första tre-fyra timmarna av dagen värst. Självklart så är jag hela tiden på väg att gå och ta en cigg av ren vana, men vi har inga hemma ändå :)
Jag klarar mig rätt bra med snuset och tuggummin. Får se hur det går imorgon, det blir ju bara värre och värre för var dag som går.. Fast om två-tre dagar så börjar gifterna att lämna kroppen ordentligt, så då kommer jag inte bara att lukta illa - jag kommer dessutom vara på ruskigt dåligt humör ;)
Ni vet reklamen med receptorerna i hjärnan som blir till galna monster och skuttar runt? Jag har aldrig sett något bättre än för hur det faktiskt är att sluta röka. Den är så jäkla pricken över i:et :O

Nåja, nu ska jag titta på True Life för att sedan byta till fyran och glo på Halv åtta hos mig :D

"Favorit i repris": Rökslut Dag 1

Mmm.. Ok, jag känner mig pepp, men det börjar redan bli jobbigt och jag har varit vaken i kanske en timme :O
Har precis börjat tillföra kroppen nikotin för första gången idag, någon äcklig jäkla tablett man lägger under tungan som jag köpte till förra gången. Har snus hemma också, dock bara 3 st så det bli väl till att köpa det idag.
H slutade igår, och jag hakade på idag. Blev väldigt impulsivt med andra ord, men det kanske är det bästa?
Jag håller stenhårt på mitt motto: Det hade kunnat varit värre! Och i detta tillfälle måste jag klamra mig fast vid det för att lyckas. Suget är redan på hög nivå, men jag hoppas på att det dämpas snart.
De säger dock att ett röksug bara varar i 60 sekunder, men de 60 sekunderna kommer ofta. Jaja, vi får se på hur bra humör jag är på senare :)


2morrow...

Imorgon (och de kommande närmsta dagarna) blir en tuff dag, dags att för sista gången låta det lyckas! :)
Well, vad det är för ni veta imorgon :P Det blir en favorit i repris (eller inte) haha!

H sitter och tittar på jäkla wrestling på 4-sport (tråkigt!) så jag får väl sitta här och sysselsätta mig med något annat :P
Är väl dessutom dags att ta hundarna snart, eller ja, nu egentligen.
Jag är så arg för att jag fortfarande inte kan lägga in bilder (sladden är fortfarande mysiskt försvunnen), skulle kanske vara lite kul med annat än bara text här. Men jag ska försöka hitta den :) Och laddaren till batteriet, annars gör det inte så stor skillnad :P

Usch, trött är jag.. Blir väl sängen snart tror jag, kommer väl däcka rätt snart iaf :)
Mår rätt kasst idag, så det blir ingen Strip imorgon :(
Jag får sätta igång nästa vecka istället, jag lär spara mina krafter till dansen på torsdag, fast jag lär nog ta det rätt lugnt där ändå. Aja, det ordnar sig alltid - "Det hade kunnat varit värre" (mitt motto) :D

Nej, nu är det dags för mina små pärlor att få kissa av sig, jag skriver imorgon :)

Träning



Indeed :)
Ska börja utnyttja min fördel nu igen, behöver röra på mig ordentligt, dansen räcker inte :P
H och jag skulle väl egentligen gyma idag, men det verkar inte bli av. Imorgon ska jag på Strip:en iaf :)
Sedan blir det en massa powerafro, poweryoga, ev boxing, gym m.m. :) Känns bra att komma igång igen, förut bodde jag praktiskt taget på Korpen, tränade varje dag, ibland dubbla pass, så nu ska jag köra på!
Saknar min gamla kropp och kondition och behöver den desperat.
Synd bara att det inte (mest troligt) blir gym idag, men men.. What to do? :)

Igår började skolan och det kändes bra, är ledig idag och imorgon. Vi kör igång på torsdag.
Igår passade jag på att beställa hem de böcker som behövs så jag hoppas att de kommer redan imorgon, lev.tiden vad förvisso 2-8 (åtta!!!) dagar, så jag hoppas för guds skull att de kommer innan nästa vecka :S

På fredag ska jag till läkaren för att få remiss till sjukhuset, äntligen!
Ska dessutom prata om min hosta som aldrig försvinner trots behandling, och dessutom att jag får så fruktansvärt ont i lungorna efter att jag har sovit på rygg. Helt sjukt :/

Nu ska jag ta och sysselsätta mig med något annat, typ spela Sims 3 eller något :)
Vi hörs, och förlåt för min dåliga uppdatering!

Trög

Idag är jag otroligt trög och tjockskallig, har i princip bara suttit och nött Need for Speed Underground på PS2.
Jag kände ett starkt behov av bil, och eftersom jag inte själv äger någon, så får jag väl låtsas att jag kör :D
Dock så kommer jag inte att våga köra när jag får tag på en bil, var ett tag sedan nu.. Har inte kört sedan jag tog körkortet.. :O
Aja, det går säkert bra :)

Nattis kom hit en sväng idag och kollade in vår nya lägenhet :) Dock stannade hon inte så länge, men vi ska fasiken ta och ses snart igen! :)

Ringde till hälsocentralen idag och fick tid den 15 jan, för att få träffa en läkare och få en remiss till sjukhuset för att göra pricktester.. Ska bli intressant att se vad det är som spökar, kan ju vara hö också och inte alls marsvinet.. Börjar dock bli orolig att jag känner av katter också :(
Får väl äta allergipiller varje dag för resten av mitt liv, jag vägrar göra mig av med katterna, hellre dör jag!

Bonnie ligger och snusar bakom mig här i soffan, och Charlie ligger och gosar vid hennes nos. Jag önskar att jag hade hittat laddaren till kameran och att jag kunde hitta den förbannade jävla skitsladden till datorn så att jag kan  lägga in bilder någon jävla gång!
Detta är det jag hatar med att flytta - allt försvinner! :/

Nattis ringde mig lite senare idag också, och då började vi prata om att hennes f.d J kanske skulle flytta från Gävle, och att jag också är bra jävla sugen! Vill ha ett jobb så att jag kan ta ett lån och köpa ett hus i Uppsala, då får man dessutom lite närmare till släkten i Sthlm :)

Well well, nu ska jag nog ta och stänga av datorn och försöka sova.. Får se hur det går. Blev ingen zopiklon igår, kanske en ikväll ist.. Jaja, det återstår att se!
Jag hoppas att allt är bra med Er mina kära vänner, och Er jag inte känner också såklart :)
Jag ska försöka bli aktiv här igen (som jag sagt så många gånger förut) :D

Den största rädslan..

Jag trodde verkligen att det var helt kört igår, jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv.
Jag bröt ihop totalt och ringde i ren desperation till mamma och frågade om hon visste någon som vi kunde låna pengar av, och någon som kunde köra oss till veterinären.
Nicke hade varit lite småkrasslig under dagen igår, haft ont i tassen och så, vart värre ju mer kvällen gick. Jag och Hanna började fundera på om det var diskbråcket som var tillbaka igen, för då hade det i princip varit kört.
Iaf, så under kvällen så satt vi och tittade på film, A beautiful mind, och av ingen orsak så börjar Nicke att skrika, det var så jävla hjärtskärande. Hanna kastar sig ner på golvet och han börjar klättra på henne och skulle upp till axeln och bara skrek och hon trodde att det kunde vara hjärnhinneinflammation. Det var då jag greppade telefonen och var helt hysterisk. Mamma hade besök av Micke och Marie, så de hade kunnat kört oss till jourveterinären i Valbo, men efter att vi pratat med dem så trodde de mer på att det var diskbråcket som var tillbaka, så han fick halva dosen medicin som han har kvar sedan förut, och de sa att vi skulle till veterinären dagen efter. Vi åkte iaf till veterinären imorse, men de hade ingen tid så vi fick  en "akuttid" (klämma in oss när det finns tid- tid), men det gick fort iaf. Fick låna pengar av mamma för att han skulle få vård, min prins.
De röntgade hela Nicke och det var inget fel på skelettet (TACK UNIVERSUM FÖR DET!!), utan det är någon form av inflammation i nack/rygg/bogmusklerna, så han ska gå på sin medicin fram till den 18:e, då vi ska på återbesök. Han är lite krasslig, ligger mest och sover, men matlusten är det inget fel på iaf :)
Nej fy fan, jag trodde verkligen att det var kört. Men snart mår han bra igen, och det är det som räknas :)

För övrigt så är jag sjuk igen.. Dansen börjar på torsdag, och jag börjar i "skolan" nästa måndag.
Jag längtar - självklart, men just nu känns det som att all min energi är totalt bortblåst. Jag börjar känna mig så ångestfylld igen så att jag snart klättrar på väggarna.
Jag kan inte sova nu heller, ångesten bara river i mig. Får ta mig en cigg och se om det lugnar ner sig.. Lär väl ta en zopiklon för att få sova. Lär dessutom ringa till Sofia, jag behöver en liten hjälp på vägen nu, var bra längesedan jag var där nu :/
Jag börjar känna mig lite bortglömd faktiskt... Well well... Det är väl som vanligt antar jag.. Vart är den glada jag, den glada Annelie som fanns förr? Är hon helt borta igen eller? Fan vad less jag är! Orkar inte ens skriva ordentligt Blää på allt!
Jaja.. Nu ska jag röka och gå och pussa på mitt hjärteskrutt <3


Vår tappre riddare i skinande rustning <3