Skolhelvete

Jag är så förbannat less på den såkallade "skolan" jag går på. Oseriösa jävla skit!

Igår så klippte jag lugg, eller inte jag utan Nattis :) Hon är så duktig så :D
Var på stan en sväng idag också med Jenny, sedan träffade vi på Nattis på Gina när hon jobbade så då mötte hon upp oss lite senare när hon hade slutat.
Det jag kom hem med var välbehövligt... strumpor! Äntligen har jag införskaffat mig nya, rosa självklart, och randiga. Kan det bli bättre?! Tror inte det ;)

Jag har noll fantsi just nu så jag sätter punkt här.



Dålig bild, jag vet! Men vad tycks om luggen? :)

Gråtande, skällande, vansinne

Jag gick till H igår och skulle packa ner lite saker och sedan kolla på film.
Pricken löper (Bonnie med för den delen) och är därmed instängd i sovrummet för att inte herr Nicke ska dra över henne.
Jag och H beslutade oss för att sova i soffan (bäddsoffa)
Vi började väl att kolla på film vid 00.00-tiden, och kollade på 2 stycken så ja, vi var väl inte klara förrän vid 5-tiden imorse ;O
MEN det hade gått mycket snabbare att titta på filmerna om det inte vore för Pricken!
Från 00.00 (eller lite innan) så började hon att bjäbba och "gråta" (ett väldigt irriterande läte som är någonting mellan gnäll och skrik) och vägrade att sluta. H gick och "nattade" henne och hjälpte henne upp i sängen och då blev hon nöjd. Ett tag.. Efter en stund så hoppar hon ner, står vid gallret och bjäbbar, skäller och "gråter". Och så håller det på fram till 5, då vi tittat klart på andra filmen. Vi tog ut dom en sväng vid 3-tiden så nödig var hon inte.
Pricken är en väldigt speciell liten hund, men vill hon driva en till vansinne så ser hon till det.
När vi äntligen gick och lade oss, då sätter hon igång på riktigt. Hon blir tusen gånger värre och vägrar att vara tyst! Någon gång imorse så vaknar jag av att H säger åt henne för femtielfte gången att vara tyst, och då ledsnar jag. Jag går upp och stänger för dörren så att hon inte ser oss och hon blir tyst!

...Ett tag... Sedan sätter hon igång igen..
Vid elva vaknar jag av att H skakar lite på mig och säger åt mig att vi ska gå in till sovrummet istället så att hon blir tyst någon gång, men jag ville verkligen inte gå upp, hade sovit ett fåtal timmar och var så trött så att jag trodde att jag var död. Till sist går jag upp iaf, men vägrade att gå och lägga mig, klockan var ju strax före 11. Så vi tog ut hundarna och sedan gick jag hem.
Drog historien för mamma, åt lite, duschade och har suttit här vid datorn. Ska snart ringa till H och väcka henne (hon har sovit mindre än mig) så ska vi gå till affären och sedan ska jag följa med henne hem och spela lite tv-spel. Frågar är bara hur mycket man pallar, är så fruktansvärt trött, och fortfarande sur på Pricken, är dessutom på lite dåligt humör. Får jag inte sova, då blir jag lättirriterad.
Aja, jag kommer ju inte att ha några problem med att sova inatt iaf.

Har ångest för grannarna. H sa att de tydligen hade smällt och fört liv för sig nedanför någon gång i morse. Stackarna! Man vet bara inte vad man ska säga "Ne men hunden är lite störd just nu, och det fanns inget vi kunde göra" ? Vad fan säger man?!

Aja, nu ska jag greppa telefonen och väcka H, jag hoppas att ni får en fin dag <3


...Så liten och söt...

... Men hon vet hur hon ska driva en till vansinne...!

New Moon

Jag måste säga att jag är djupt besviken på New Moon!
Jag gillade inte Twilight, och New Moon var ännu sämre! Det enda som var bra var "fighten" i slutet, och så söta lilla Dakota Fanning. Talangfull och extremt söt, och skötte sig perfekt (som vanligt) i filmen som sin karaktär.
Men som sagt; den var inte bra. Jag längtar verkligen inte efter trean, men jag måste se den nu när jag har sett de andra två. Jag hade faktiskt lite förhoppningar om att tvåan skulle vara bättre än ettan, men icke. Sämre!

Nu håller jag på att koka ris, jag ska äta upp resterna från min älskade Söderhavsgryta! Mumma!

Eftersom jag blev så enormt besviken på filmen, så skulle det vara kul att höra vad ni läsare tycker.
Vad tyckte Ni om New Moon?

Tävling

Jag är med i en superbra tävling hos Simone där man kan vinna två Got2Be-produkter!
Verkligen välbehövligt!
Vill ni komma till tävlingen så klicka HÄR och passa även på att läsa bloggen, en riktigt mysig tjej som skriver en jävla massa vettiga saker, blandat med en massa skoj :)

Oj oj oj

Jösses! Nu var det verkligen länge sedan jag skrev!
Det har varit så himla mycket omkring mig med lägenhetsletande etc etc, och kan ni gissa vad?!
Jag har fått en lägenhet! :D Äntligen!
Inflytt 1/7, så det är väl bara att börja packa när jag har skrivit på kontraktet :)

Idag kommer mamma hem, hon har varit i Linköping hos Jalle sedan i torsdags. Jag hoppas att de har haft det skojsigt med partande :)
Jag ska snart bege mig till H och kanske spela lite tv-spel och sedan ska vi titta på New moon! Har inte hunnit med att se den ännu :( Men nu så, äntligen!

Ja, det blir en kort uppdatering från mig nu, jag ska försöka hinna med att skriva mer ikväll!