Long time...

..no see.
Jag har inte trillat av pinnen, jag har bara haft väldigt mycket för mig. Eller nej, egentligen för lite att göra, men det har varit lite si och så på sista tiden.
Ska till skolan imorgon, börjar 08.30 ska upp vid halv 7 för att hinna duscha. Har varit krasslig idag, och mår inte så vidare nu heller.. Ska vi gissa på att jag inte kommer upp imorgon?!
Är sååå trött men kan inte sova.. Vill inte heller för den delen, har bara en massa knasiga mardrömmar om trappor och hissar, konstiga människor etc.. Hade feberdröm imorse, allt var mörkt och i konstiga färger, ni vet som i tecknade filmers LSD-trippar? Drömde om Simpsonskaraktärerna i skumma färger, och massa konstigheter.

Jag är så less på att vara sjuk!! Orkar inte ringa till läkaren igen heller, de gör inget iaf. De skulle säkert bara peta i mig mer penicillin, men hur mycket hjälpte det? Två dagar efter att jag slutat med det så var jag ju sjuk igen.
Det är sånt här som är så trist när man väl ska sätta igång med att söka jobb, jag har alltid haft lätt för att bli sjuk, och tro mig jag är sjuk, inte "sjuk". Men folk tror inte på att jag kan vara sjuk så ofta. Jag har varit till diverse läkare, men de vet inte vad som är fel. Jag har väl cancer eller något. Nej det är inget att skämta om, men man börjar fundera på vad det är som gör att jag faktiskt är sjuk så ofta som jag är.

Well well.. Jag ska väl ta och natta mig iaf och se vad som händer.
Det här blev ett väääldigt tråkigt inlägg, jag ber om ursäkt för det. Ska försöka bli lite mer happy happy igen :)

Ha det bra! :)

Skolan

Var i skolan idag, är ledig till och med nästa måndag (?).
Jag känner mig väldigt ensam i klassen faktiskt.. Men sanningen är att jag inte är där för att skaffa vänner, jag är där för en utbildning. Okej, jag vet att det låter "bitchigt", men det är inte så jag menar.
Jag känner bara att jag inte har något direkt gemensamt med någon av de som jag har pratat med.
En av dem som jag faktiskt kunde prata med, verkar ha slutat :S
Det var ju tråkigt. Det värsta är väl att de andra kan tro att jag är en bitch, men det är inte så. Jag har bara inte lust att prata, inte just nu...

Hmm.. Träffade Nattis en sväng idag <3
Välbehövligt!

Still awake

Jag sitter och glor runt och har sett den mest roliga kortfilmen i hela mitt liv tror jag!
Helt hysteriskt :)
De där tjejerna kan verkligem få en på bättre humör.

Som sagt så är jag fortfarande vaken, och konstigt vore det väl annars, är dock trött, men inte tillräckligt.
Ska kanske ta och platta håret eller något i den stilen, så får man något vettigt gjort iaf.
Nu kom H upp, jag trodde att hon sov, tydligen inte.
G&O's As You Are är typ världens mysigaste låt. Från deras oersiösa skojlåtar, så finns det en fin fin fin ballad. I love it!

På tal om ingenting så har lampan gått inne på toan, och vi har ingen ny hemma, så det blir ljusfritt därinne tills det är ordnat. Har bara lampor med små socklar kvar, bortsett från en enorm lågenergilampa, jag tvivlar på att den får plats.

H satte igång TV:n, men det verkar bara vara skit. Det är något övernaturligt mojs på TV4+, det verkade rätt intressant, dock så har jag börjat få nog av alla sådana program. Det är aldrig något nytt och massor är faktiskt ren bullshit.

Internet började bete sig väldigt knasigt nyss, det är ju inte alls ovanligt.
Nåja, jag lär väl göra något för att bli trött..
Godnatt!