Bajs-Öster

Det kom jag på i förrgår. Det ligger hundskit ÖVERALLT på Öster :S Det är fan äckligt att gå där ;/
Igår var jag på praktiken, hade värsta hålet innan jag skulle till Brynäs 10.30 så jag tog mig till Korpen för att gå lite på bandet. HEJ BENHINNEINFLAMMATION! Men det går över.

Idag är jag hemma. Har sovit jättedåligt denna vecka så idag sa min kropp ifrån att gå upp. Hon (på Varva) var jättetrevlig mot mig tills jag sa att jag skulle vara hemma idag. Slyna :S
Kanon väder idag också.

Ikväll ska jag på combat! :) Fast att jag har benhinneinflammation och vääääärldens träningsvärk sedan i måndags. Då kan vi snacka att poletten trillade ner. Yeey.

Igår rökte jag vattenpipa hemma hon Kim, nam nam :D Kanske hur jävla gott som helst :) Sedan kollade vi på Shan the man, pratade och sedan tog jag 11 bussen hem. :)
När jag kom hem var jag på sämst humör eftersom jag knappt hade ätit på hela dagen, så fanns det INGET när jag kom hem. Yey, har levt på mackor i två dagar nu :S När jag går och lägger mig gör mamma mat till SIG, något hopkok som jag hatar med bla gröna oliver :S och garanterat med äcklig jävla fetaost också. Jaja, jag gillar fetaost och gröna oliver ibland i SMÅ mängder, men aldrig i mat på detta sätt. Usch!

Nu ska jag väl.... Hm.. Äta kanske? Duscha! Det ska jag göra! Sedan platta håret just bara för att ;P Haha.
Men vi ses och hörs och så vidare :P

Ciao


Finaste prinsessan med luciaglitter :)

image6


Liten är pås- och fotfetischist!

image7

Blod, svett och tårar

Var på läkarhuset idag och skar bort det förbannade födelsemärket som bara blödde och kliade. Tårar var det kanskte inte direkt idag, men tidigare i veckan iaf..
Skönt att vara av med den där irriterande jäveln iaf. Skulle kanske ha frågat om det andra också, men orka. Jag har ett par månader på mig iaf hehe :)
Dom ska skicka iväg den på analys eftersom den hade varit så störande. Onödigt, det är inget fel på mig, det är bara den där som var allmät mobbad och inte visste hur man skulle vara. Ok?
Iaf så blir det Combat idag ändå, bara jag slipper armhävningar så klarar jag det säkert :)

Igår gjorde jag ingenting, eller ja.. "pluggade".. Lite, men inte så mycket som jag borde. Ska sätta mig nu snart och läsa i den där boken. Jag var iofs på Combat. Alltid lika kul :) Kunde ju inte gå i måndags så nu fick jag ta igen lite, inte för att det gick så bra men.. Jävla sträckning i vänster axel/nacke som återkommer hela tiden.. Argh.

Ingen praktik idag.. Vill ju inte smitta de äldre, tänk om de dör liksom och det är mitt fel. Men imorgon måste jag gå. Jag känner mig otroligt slö, men ibland orkar man inte helt enkelt. Om jag fick bestämma så skulle jag helst ligga hemma i två veckor och bara ligga, gå på combat och dansen, och umgås med personer.
Jag har bytt sambadräkt. Skönt att vara av med den lila, enbart ful och jävlig. Kronan var det enda som var fint. Fast jag blir lite sur över att jag faktiskt har suttit och sytt alla jävla pärlor på den där förbannade dräkten! Den som får den nu slipper det. Argh!
Isabelle fick den jag vill ha, självklart. Tur att jag fick den svart/röda iaf, ÄNTLIGEN! Kan det bli bättre med de färgerna? Sedan att själva dräkten är kanon gör det ju bara bättre, fast att den gör ont som ett jag vet inte vad är kanske hur minus som helst, men det får man ta.. Haha stackars sate som får min lila nu haha. Vad tokig jag blev på den! Mwah jag har äntligen fått byta, till en som är snygg dessutom!

Nu ska jag väl sätta mig och plugga. Kanske sluta nöta på melodifestivalen låtarna. Hmm..

Jag har smycken jag behöver bli av med, hjälp?

<3


Panik, ångest och onda tankar

Varför? Det vet inte ens jag om jag ska vara ärlig.

Nu sitter jag hemma, jag struntade i praktiken idag. Jag behöver plugga. Jag ligger så enormt mycket efter, eftersom mina pengar vägrade komma först en månad senare. Men dubbel betalning har ma väl aldrig tackat nej till? (:

Mami kom hem idag också. Jag vaknade rätt nyligen. Var uppe halv 7, lade mig igen kvart i 8 och somnade runt halv 9. Sov nästan ingenting i natt så..

Nu är jag inne på dag 8 gällande mitt rökslut. Inte en enda cigg sedan förra söndagen, jag är faktiskt rätt duktig :) Eller vad säger ni? :D

Hade sällskap heeelaa helgen av fröst Jenny, sedan Nattis. :) Kommer kännas tomt nu, fast att mamma är hemma. Kändes som en inneboende ju ;/

Ikväll, 18.15, ska jag vara hos käkkirurgen. ÄNTLIGEN! Då ska de gräva och kolla, sedan besluta. Jag orkar inte med smärtan längre, jävlar vad ont det gör vissa dagar :( Men nu får vi se hur lång tid det tar innan det kommer till skott. Men jag får inte gå på Body Combar ikväll :( Fan att jag skulle få kvällstid! Aja.. Bättre det än ingen alls.

På torsdag ska jag bli skuren i, ska bli skönt att slippa den där också. Hoppas att de tar båda. :P Fast de andra är så mini, men den blöder ju den också. Jävla skit födelsemärken.

Nu ska jag äta "frukost" för andra gången idag.

Sk?ggUlla <3


Älskade Skägg-Ulla är alltid lika söt :)

S?tfisen :)

Lillfisen tror att hon äger fjärrkontrollen, precis som allt annat :P Damp-katt :)

Vad tjusiga vi ?r ^^ Haha


Söta vi är va? Haha, dragen som fan men lyckligtvis så syns det inte så mycket, eller? ;/

Argh!!

Rökslut dag 1;

Gick faktiskt kanonbra, lite jobbigt i mitten på dagen, men annars gick det super!


Rökslut dag 2

Det var helt okej igår, började bli lite smågnabbig mot eftermiddagen och mestadels under kvällen men annars tycker jag själv att det gick bra. Någon gång på förmiddagen blev jag smått grinig, men det visade jag så klart inte, för som ledsagare måste man bita ihop.

Rökslut dag 3;

Ptja, som det kanske märks på ovanstående text så är mitt humör inte det bästa idag. Ringde till jobbet, jag har "spytt hela natten". Jag vill inte riskera att få utbrott mot någon äldre för man vet ju aldrig vad för någon man får söta på. Usch, som jag sa innan jag slutade; tredje dagen var värst förra gången det kommer det vara nu också. Mhm, gha.

Jag drömmer om cigg hela tiden, oavbrutet, tänker på dom jävlarna 24/7!
Jag ska snart lägga mig igen, Nutz sover fortfarande och jag vill sluta vara grinig. Ska väl lägga mig och suga på den där förbannade plast-tampongen som hjälper SÅÅÅÅ otroligt mycket.

Jag hoppas att jag är på bättre humör när jag ska på Combat och Samba ikväll. Jag är friskare idag, men humöret är som sagt i taskigt läge. Jag får väl lyssna på Sonja Aldéns bidrag till Melodifestivalen på repeat så att jag somnar.

Ge mig en cigg så blir jag glad igen!