Wee

Idag är jag glad. Tok-glad :D
Kan inte skriva så mycket eftersom jag ska hinna platta håret innan jag ska ta halv 2 bussen ner på stan och träffa Lina :)
Hon ska shoppa, jag ska vara smakråd (?) Haha, får se hur det går med den saken ;) Närå :) Kommer bli skitkul iaf :)

Imorogn är det utgång! Partey! Var ju trots allt ända sedan nyår som jag festade, kanon! :) Det kommer dock INTE bli samma visa imorgon. Haha, ja herregud.
Ska hem till Nattis då imorgon, och det blir.... KAREOKE! :D Jag som är så underbart bra på att sjunga, hmm.. :P Men kul är det iaf ^.^
Sedan så kommer mina kusiner från Sthlm på söndaaaag!! Shit vad jag längar :D Lilla Jokas, hon har blivit så stor :| Går i sexan.. Men för det så är hon en liten bäbis i mina ögon iaf. ^^
Och Mattias, Går i ettan. Helt sjukt. Ja på gymnasiet då. Haha.


Well well, ska pysa nu.

Pews

Snark

Hallå där. Vad är det som händer egentligen?

I varje fall så var jag på Body Combat idag som vanligt, och det var en helt sjukt skum brud där. Jag visste faktiskt inte vart jag skulle ta vägen men någon skruv hade hon allt lös.
Sedan var det någon som släppte magsjuke-fisar :O Doften förföljer mej ännu. Usch, riktigt vidrigt. Tror faktiskt att det var skum-bruden. Hon var lite trissig och jaa. Whatever.

Nej, orka. Nej. Inte ett dugg.

Ciao

Hej och hå

Hur ska detta gå?
Min dator... Den ska vi inte ens prata om. Fyfan vettu. Vilket helvete jag haft med den, och nu när man äntligen verkar få lite saker uppklarade så tycker man att den åtminstonde borde må LITE bättre, men nejdå. Kommer det till mej så vill ju saker verkligen krångla. Usch, jag är så fruktansvärt less nu så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Haha Jenny då. :P Vad gullig du var mot mej idag. :) Du är alltid gullig, men idag. Haha ingen har någonsin gjort något som ens liknar det du gjorde idag. Jag vet inte hur jag ska göra för att kunna ge tillbaka detta, men någon gång så kommer det kännas perfekt då man vet att läget liksom är till för det :)

Idag har jag varit duktig. Emelie ringde och sa att dansen var inställd idag, så då passade jag på att gå på Marinas step. Kanske hur kul som helst :) Sedan så hade Emelie ringt och sms:at och hej och hå :P Då blev det dansträning iaf. Då skydade jag mej till Zenzen och hade skoj där. i kom även på att det blir krogen på lördag :P
Imorgon är det ingen Body Combat, Sandra är sjuk. Trist. Tycker dock att det är något skumt att ingen, INGEN, kan ta passet. Ehm, är onsdagar speciella eller? Visst, det är lill-lördag men hallå där. Aja, shit happens. Får ta ut all öerskottsenergi på samban ist. Puh, sambasteg i 5 min är inget att leka med. Fyfan vad det fräser i vaderna. Jojomensan.

För övrigt så har dagen varit allmänt crappig. Inget har gått som jag har velat, som det brukar men idag var det desto värre.
Min förkylning är, tack och lov, på bättringsvägen. Tjoho! Nu ska ingen få smitta ner mej, ooohno. Men peppar peppar, det kommer väl. >_<
Well well, ska väl snart krypa ner i sängen antar jag. Finns inte så mycket mer att göra. Skit på tv och dessutom ger mej datorn bara aggressionsutbrott. Så ja, skepp o'hoj då.