Påminnelse om de döda

Passa på att minnas era avlidna släktingar (eller andra) idag. Jag har själv varit på kyrkogården och tänt ljus för min farfar. Hannas syster Catarina och hennes son Robin kom och hämtade oss vid 1-tiden idag. Så då åkte vi till kyrkogården, deras farmor, farfar och morfar ligger på samma kyrkogård :)
Efter det följde de med hem till oss och fikade lite. Mys.

Bonnie är kanske världens snällaste hund med barn. Robin får göra vad han vill med henne, vrida huvud, trycka på, etc etc (typiska barnsaker) och hon bara ligger och bryr sig inte. Kollar kanske en aningen sårad mot oss vuxna, men hon är så otroligt snäll :)

Jag vaknade imorse med världens mensvärk (nej inte en liten, utan jag får verkligen extrem) så jag fick gå upp och ta mina tabletter, som snart är slut så jag måste ringa till läkaren igen.. Sedan somnade jag om och värken var borta (dom är kanon!)
Sedan kom den tillbaka för ett tag sedan och jag tog ett piller till, och nu är den nästan borta :) Skönt skönt.

Nu håller vi på att koka potatis, ska fortsätta med resten snart. Det blir sen mat idag :/ Men det blir snart mat i min tokhungriga lilla mage.
Vi ska kolla på film ikväll, tror det är The Haunting på femman 22.30. Sedan efter det, mellan 00.45-02.30, så är det..... SCREAM AWARDS!!!!! :D Smygtitta på nya skräckfilmer som kommer. Älskar den galan, har väntat i drygt ett år på att den ska vara ;) Både jag och Hanna är överlyckliga för att det äntligen är dags igen! :D

Näe, nu så ska jag ta och peta ner något litet att äta, har inte ätit på hela dagen. Eller jo, lite glass med hallon.
Jag vet, det är sjukt. Jag har inte ätit. Det är värt att minnas, jag som äter konstant annars ;)

Jag idag (mitt i all flytt-röra):


Ojsan

Det var visst ett tag sedan jag uppdaterade. Jag har varit lite off, så jag har inte ens använt datorn på typ 4 dagar :S Konstigt.
Jag hade hoppats på att få "pop-the-news" i onsdags, men njäe.. Det kommer :)

Tapetseringen gick relativt bra, bilder kommer senare :) Jag orkar inte just nu.
Har precis duschat, och ska snart ta hundarna. Jag sov 4 timmar inatt, och skulle upp och jobba imorse. Var galet trött och totalt väck idag. När jag kom hem så somnade jag vid halv 6 och vaknade av att mamma ringde sen vid 9. Är fortfarande jättetrött så det blir inga problem att sova :)
Antingen så ska vi titta på Silent Hill, eller spela lite. Antingen GTA, eller något av mina Silent Hill spel :D Vi får se vad jag vill.

Nej, nu ska jag faktiskt fixa håret lite, ta ut hundarna och in och platta håret :)
Jag ska bli bättre på att uppdatera igen. Jag vet att jag har sagt det förr, och det brukar bli bättre, iaf för ett tag :) Men nu har det varit så himla mycket så jag har faktiskt inte orkat, eller haft lust.

Hoppas att allt är bra med Er!

Tillägg- om min kära bror

Jag glömde nämna, och detta är faktiskt värt ett eget inlägg, att det är en väldigt stor grej på gång!
Min yngsta lillebror (på pappas sida), som är 12 år, har det rätt tufft i livet, hamnat lite på fel sida och så där och det gör jävligt ont att se hur mycket barn är beredda att ge för att "bli någon"!
Han är världens underbaraste unge och är helt suverän med djur och att hjälpa till med hemmapyssel och så, och saken är den att han brukar få komma hit lite då och då när han vill, och vi har erbjudit oss (till pappa och Norpan, min låtsasmamma) att han får vara hos oss när han vill och att vi kanske skulle kunna ha en bestämd "tid" då han är här.. De hade pratat med soc om avlastningsfamilj eller stödfamilj, och hon ska berätta om oss nästa gång så att vi kanske blir hans stödfamilj och får pengar från soc för att ha honom hos oss, till mat och för att göra saker med honom, och det är helt underbart! Så jag hoppas att detta går igenom så blir alla parter nöjda. Norpan (och pappa självklart) vill ju helst att han kommer till någon som känner honom och som han litar på, och de kom underfund med att jag och Hanna är deras enda "nätverk" för just detta.
Åh jag vad längtar tills vi får veta mer! Vi kommer säkert få gå på ett par möten på soc innan det blir något beslut, och detta ärende kommer säkert att ta några månader, vilket passar perfekt med tanke på flytten.
Så nu är det bara att hålla tummarna för att allt går vägen, det skulle vara mig en ära att få finnas där för honom och hjälpa honom, pappa och Norpan, och min andra lillebror, att få lite vila och att få göra mer saker ihop :)

Ja, det var det jag ville. Jag hoppas att texten inte är alldeles för luddig, för i ärlighetens namn så har jag inte läst igenom den :D

Nämen!

Jag var helt övertygad om att jag hade skrivit idag! Oj oj, dåligt av mig.
Jag var uppe hela natten igår, bokstavligt talat. Det var tur att klockan ställdes tillbaka en timme, det behövdes verkligen pga packning. Då fick jag ju en timme extra. Jag hade någon form av pack-hysteri :)
Idag har jag hunnit med att packa 4,5 banankartong med böcker, och två stora flyttlådor med filmer och två stora flyttlådor med vardagsrumssaker och någon jacka fick följa med där också :)
Kastade öven en jacka idag, den var i hemskt skick :/ Synd, jag gillar den :)

Mycket städa idag också, damma, damma och åter damma. Det svider i näsan av allt damm och jag har nyst oräkneliga gånger :P
Nu känner jag mig iaf äntligen nöjd med dagen. Igår/inatt fick jag ihop bra många kartonger, jag tror vi packade två stora flyttlådor med filmer då också, och vi behöver kanske 4 stora lådor till! Vi har verkligen för många filmer :) Men det är kul, en bra sak att samla på iaf :)

Imorgon ska vi få tapetklister och tillbehör av Hannas pappa, vi måste tapetsera om två (helst tre) längder, får se hur många det räcker till och att det inte blir alldeles för stor nyansskillnad eftersom de andra är lite nötta av sol etc. Jag vet att det låter knas att bara tapetsera så lite, men vi har inte råd med att köpa till hela rummet och det kommer kosta typ 3.500 om vi låter en firma ta hand om hela rummet, och den utgiften behöver vi inte!
Jag hoppas att det kommer se relativt bra ut iaf :/
Bättre det än hur det ser ut nu iaf. Skulle det vara så att det inte är bra så får vi betala iaf, men det är värt ett försök :)
Herregud, jag ska tapetsera - jag?! Hahahaha, jaja :) Det är tur att Hanna har erfarenhet av det iaf.

Igår beställde vi ett nytt duschdraperi (extra långt eftersom det måste gå runt långsidan och ena kortsidan - eller är det båda kortsidorna?! :O) Jaja det blir säkert bra. Jo, och så beställde vi en jättemysig "ljusstake" och en hallmatta. Det ska bli sååå roligt att hämta ut det sen! Detta beställde vi från
JOTEX.

Näe, nu ska jag väl kolla på film med Hanna, lite kvällsmys innan jag ska sova :)
Jag skriver mer imorgon och lägger in kort från tapetseringen :D Hahaha

Synd..

Det är så tråkigt att jag och Hanna inte kunde gå ut ikväll.. Vi har inte råd att lägga pengar på utgång nu, jag är sjuk och dessutom har jag inte haft lust. Mamma skulle ut ikväll och det är verkligen jättesynd att läget är som det är nu :/
Under dagen har jag inte gjort så mycket, mest slappat och lekt med datorn.
Hanna sitter och målar nu och jag tror att jag ska ta det lugnt och packa lite grann. Det skulle kännas skönt om jag iaf har gjort något bra idag :)

Stress stress stress... Har tusen saker att göra fortfarande, men förhoppningsvis så slipper jag en last i slutet på denna vecka. Skulle vara skönt :)

Så, sammanfattat så har jag inte gjort något nyttigt alls idag och det känns inte bra.
Nu ska jag fortsätta titta på Playa del Sol, haha!

Usch

Idag mår jag inte bra alls. Är sjuk- igen!
Var hemma från jobbet och har jätteångest för det :( Men jag mår som sagt jättedåligt. Kroppen säger ifrån att jag ens ska vara uppe. Har sovit typ hela dagen. Gick väl upp vid 2 eller något sådant. Blä!
Blir väl säkert filmkväll eller så idag, bara ta det lugnt. Jag hade velat plocka ihop saker och fortsätta packa. Jag känner mig jättestressad för det! Har inte hunnit speciellt långt alls, och nu är det i princip bara en månad kvar, 4 veckor. Det låter så himla lite, 4 veckor... AAAAHH!! Jag får panik! Det är alldeles för lite tid!!
Kan vara stressen som gör att jag är så sjuk hela tiden nu, och sedan har vi inte blivit av med Lisen ännu heller.
På tal om det så skulle jag ha ringt till hälsocentralen idag, men det glömde jag igen. Har ringt en massa andra samtal idag, jobbigt. Jag som inte tycker om att prata i telefonen heller :/

Nej, nu ska vi väl gå till affären och köpa någonting att äta, trots att jag egentligen inte vill ha :(
Hoppas att ni mår bra :)

Bäst

Jag har tidigare köpt en massa produkter på Yves-Rocher och jag har mina två favoriter. Dessa är de bästa som jag har provat och är helt underbara mot oren hy! Visst att masken svider lite, men det är för att den är så fruktansvärt bra. Den suger ut talj, och det känns verkligen att den gör under för huden!
Peelingen är också helt suverän och används därför bara 1-2 gånger i veckan.
Jag rekommenderar dem starkt :)


Mask nu 60:-              Peeling nu 59:- 


          LÄNK                        LÄNK

skynda att fynda! :)

Hemkommen

Nu har jag ganska precis kommit hem från jobbet. Ska värma lite rester från igår, riset har varit klart i kanske 5 min så det är nog dags att sätta igång och värma maten lite :)
Till maten ska vi kolla på en av uppföljarna till kultrullarna om Chucky, den är så rolig :P




Jaja, jag känner mig lite tråkig just nu tyvärr :) Är rätt trött efter att ha splittat massa pallar på jobbet, och så. Börjar kl 10 imorgon så det är skönt att det inte är kl 9. Får en timmes mer sömn iaf :D
Nej, nu plingade micron med Hannas mat, så nu ska jag värma min :D
Får se om jag skriver mer senare eller om vi hörs imorgon. Hörs vi inte ikväll så godnatt kära vänner.

Dags att åka

Jag ska alldeles snart åka iväg och jobba, fast jag känner inte riktigt för det idag. Mår jätteilla och har ont i magen men det går säkert över :)
Jag har inte hunnit äta mer än någon chokladbit nu, så det känns kanske inte alldeles för skoj att åka iväg på tom mage.. Men det ordnar sig säkert det också.

Filmen... Jag kunde inte uppdatera efteråt eftersom den var slut vid 03.40... :O
Jag hoppades ju på att jag skulle få hoppa till minst en gång, jag hoppade till fyra gånger :D Längesedan jag såg en sådan film.
Av de recensioner jag har läst så verkar alla tycka att den är värdelös, jag tycker den rent ut sagt är SKITbra :)
Vissa scener var rätt förutsägbara, medan vissa faktiskt förvånade mig. Så just pga att den var lite förutsägbar så får den bara 4,5/5 det svider för jag vill verkligen ge den en femma :)

Nu ska jag göra mig i ordning och försöka hinna springa till affären på vägen till bussen så att jag kan köpa något till min lilla mage :)

Vi hörs ikväll!

Ny garderob?

Jag skulle verkligen behöva införskaffa mig lite nyare kläder, och jag har faktiskt hittat lite smått och gott på Nelly.

En enkel topp i en av mina favoritfärger (såklart är rosa favoriten), denna kostar 499:- och du hittar den HÄR

Kerstin Tee SEK 499, Resteröds - NELLY.COM



Även denna söta cardigan står på min vill-ha-lista, för 399:- LÄNK

Gape Knit Cardigan SEK 399, Only - NELLY.COM

The Grudge 3



Yes, nu ska vi snart titta på den, jag hoppas att den är bra! Jag hoppas på att få hoppa till iaf en gång, det var längesedan jag såg någon sådan film :(
Jag uppdaterar senare om hur den var.


Marabou Sensation



Jag köpte dem idag eftersom jag har varit så nyfiken på hur de smakar. Först tänkte jag inte köpa den med Yoghurt och Hallon, men jag kände att jag var tvungen :)

Jag är inte alls förtjust i yoghurt-choklad utan tycker bara att det smakar surt och illa och dessutom bara gillar färska hallon (jag gillar inte ens hallonsaft etc), men jag måste medge att denna är helt okej, lite sursöt sådär. Så mitt betyg till denna blir otroligt nog 3/5

Den andra.. Mmm, den är helt otrolig, jag älskar både toffée och nötter så denna är verkligen helt i min smak. Tyvärr så blir den väldigt söt, så jag ledsnar rätt fort, men att ta en bit då och då är helt magiskt. Så det blir kanske inte en överraskning att jag ger denna en solklar 5/5 :)




Kalldusch?

Är du trött på att hoppa in i duschen och vattnet är iskallt?
Jag kollade runt lite och hittade en läckert duschhandtag som ändrar färg beroende på vilken temperatur vattnet har.
Om vattnet är kallt (32°C) så är det grönt ljus, om det är relativt kallt (33°C) så lyser det blått, och till sist när det är varmt (45°C) så lyser det rött och om det är varmare än 46°C så blinkar lamporna i duschhandtaget i rött.
Är det inte häftigt? Sedan blir det andra färger där emellan som t.ex lila och rosa.
Jag måste införskaffa mig ett sådant sen, inga batterier behövs heller eftersom lamporna drivs av vattnet.

Endast 239:- och är hittad
HÄR







Tralalaa

Jag är ledsen, igen, för att jag inte har uppdaterat.
Min kära lillebror var här i helgen så då hade jag inte tid alls till att sitta vid datorn :)
Sedan har jag jobbat och stått i, men nu så är jag back on track :D

Efter jobbet idag så gick jag och köpte lite gottis till hundarna, så glada de blev, de är tacksamma över vad de än får :) Nåja.. Nästan iaf :)

Kollade runt lite på Nelly och hittade en väska helt i min stil, Friis&Co 549:- Funderar på att köpa den sen :) Helt underbar!



Smash SEK 549, Friis&Co - NELLY.COM

Länk


Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv och försöka sova :)
Jag skriver mer imorgon, och kommer hädanefter att uppdatera mer än vad jag har gjort nu på senaste tiden.

Godnatt på er!
Puss o kram



Torsdag

Idag har jag jobbat. Det gick bra :) Höll dock på att tappa en tung kartong i huvudet när jag höll på att splitta pall ;P
Jag måste snart gå och sova, jobbar förmiddag imorgon. Efter det ska jag hem till pappa och sedan få skjuts hem med min lillebror som ska vara hos oss i helgen :)

Jag har inte alls mycket att skriva idag märker jag, är på tok för trött i huvudet. Har tagit värktabletter under dagen och måste ta en till snart, har haft sådan fruktansvärd huvudvärk :(




Jag är med och tävlar om ett valfritt presentkort värde 100kr hos
enLinaochKarin


Nej nu ska jag nog ta och gå på nattprommisen med hundarna så att jag kan lägga mig och förhoppningsvis somna direkt :)
Godnatt



Lösningen

Ja, av efter lite klagande på mina kulsprutenysattacker, igår kväll när jag skulle sova så nös jag 5 gånger på raken sedan ett par till och det kliade i näsan så att jag höll på att bli galen, så har jag kommit på lösningen!
Lösningen på varför jag är förkyld så ofta, varför mina ögon rinner och kliar, varför jag har nyst så hemskt de senaste dagarna (nysningarna kom egentligen för ett par veckor sedan men nu de senaste dygnen så har det trappats upp).
Jo men som sagt, jag var vansinnig igår pga detta, och jag pratade med Hanna om vad orsaken kan vara, gick ut i köket - oj det blev bättre efter ett tag! Tog en Clarityn (jag måste ha tappat ut mina allergipiller på jobbet :() och efter 15 (av 45) min så kunde jag äntligen somna.
Jag är allergisk mot vårat söta marsvin. Så nu måste vi göra oss av med henne illa kvickt så att jag inte börjar reagera på katterna och hundarna, då är mitt liv över :/ Hannas syster skulle prata med folk på sitt jobb imorgon som har barn och dessutom prata med ett par kompisar. Den lyckliga får även bur och alla tillbehör med, gratis.
Så detta var inte alls kul.. Förra året strax innan min födelsedag i september, så fick jag reda på att jag har glutenallergi, i år i oktober så blir jag allergisk mot marsvin. Vad är detta?! Det är ju helt sanslöst!
Så nu ska vi flytta ut en av sängarna till vardagsrummet (skitsnyggt?! Inte!) så att jag kommer bort från henne. Då ska dörren in dit vara stängd så att så lite av hennes päls etc kommer ut i övriga lägenheten.
Herregud säger jag bara. Vad blir det härnäst? Fiskallergi?! Nej, peppar peppar ta i trä, nu får det fan vara nog! Har endast varit allergisk mot nickel i hela mitt liv fram tills nu.. Jösses, det går utför för fröken Nyström :)
Det värsta är ändå att jag har så mycket astma i släkten, jätteallergi mot pälsdjur och just framförallt marsvin och kaniner. Så nu blir det aldrig mer gnagare, vilket är rätt bra egentligen :)

Jahaja, nog om det :)
Idag har jag pysslat med min hemlis och det gick bra. Det snöade en sväng då vilket jag inte alls gillade :(
Nej usch för kylan. Visst jag gillar snö, men hade jag fått bestämma så kunde det gärna vara snö och 20 grader varmt istället :) Hehe.
Näe, jag ska nog ta tag i att flytta sängen alldeles snart och sedan titta på film, jag antar att det blir Ice Age 3, har inte hunnit med att se den ännu.
Jag hoppas att er dag har varit toppen! :D

Puss, kram och godnatt



Aj aj

Min handled är paj.. Det gör så fruktansvärt ont, och efter dansen hade den ju inte direkt blivit bättre :( Så nu är den lindad och är varmare och känns bättre :)
Jag vet inte om det beror på kylan eller om jag har gjort något.. :P

På tal om nysar hörrni!! (Syftar på förra inlägget) Jag vaknade jättetidigt imorse, och nös fem gånger (direkt efter varandra som en kulspruta)!! Sedan när jag skulle upp så nös jag igen. Herregud vad jag är less på allt som har med nysar att göra!! Får jag inte sova inatt pga nysarna så blir jag ju vansinnig :(
Denna förkylningen blir bara värre, när ska det vända? Suck!

Ja, så jag var väldigt trött imorse iaf pga nysattacken, men jag tog mig iväg idag ändå. Tur var väl det :)
Sedan kom jag hem vid, ja... fyratiden kanske? :) Så då mötte Hanna mig vid affären och vi handlade och lagade torsk, potatis och ägg- och persiljesås med broccoli och minimorötter till. Mumsigt! :D
Efter det tog jag mig iväg till dansen. Tog det väldigt lugnt idag med tanke på förkylningen så att jag inte gör det värre och inte kan jobba. Men det gick rätt bra ändå :)
Sedan så tog jag en sväng förbi mammas jobb och hälsade på, "köpte" (skrev upp:) en shaker och ska få proteinpulver av mamma imorgon, så kan jag ha det till lunch istället och ta en frukt till. Det blir bra :) Så imorgon ska jag införskaffa mig lite mjölk (riktig eftersom det blir billigare än havremjölk), och sedan är jag redo för torsdag! :D
Jag längtar faktiskt efter att få jobba, jag var så himla dålig på att jobba i måndags har jag insett, så det kommer att kännas bra att bli lite mer aktiv :)

Nu ska vi ta ut hundarna och sedan ska jag lägga mig. Har saker att göra imorgon :)
Godnatt med er kära vänner! :)
Puss o kram



Oj!

Förlåt! Jag hade helt glömt bort att uppdatera, jag har varit så himla virrig!
Sist jag uppdaterade var ju innan jag skulle åka till mamma i lördags.
Kvällen där var iaf jättemysig, jättegod mat, drack lite rödtjut och pratade och lyssnade på musik :) Fick även lite kläder av mami :) Tog med mig ett armband som hon använder som fotlänk, som var lite för litet som jag ska göra om. Jag hoppas att jag kan göra det snart. :)
När vi kom hem på lördagskvällen så städade vi lite, sedan fick jag gå och lägga mig eftersom jag hade feber :(

Igår så skulle det ju komma två stycken och kolla på lägenheten, men den ena hörde av sig vid halv 10 och sa att hon ej skulle komma. Så då somnade vi om en stund och tog sedan hundarna och inväntade tjejen som skulle komma kl 13. Vi väntade och väntade.. Klockan 13.45 fick jag nog och skrev ett sms till henne och frågade om hon skulle komma eller inte, eftersom vi hade mycket att göra och inte skulle vara hemma på eftermiddagen, det skulle vi men jag orkade inte säga till om en ny tid. Vi fick inget svar. Så fruktansvärt respektlöst tycker jag att inte ens höra av sig om man har bestämt en tid för att kolla på lägenhet. Vi fick åka hem tidigare från mamma på lördagen just för att det skulle komma folk. Tänk om vi hade jätteviktiga saker för oss? Suck... Vissa människor.. Hon hade ju iaf kunnat komma med en dålig ursäkt :S

Jaja, sedan tog vi det lugnt hela kvällen. Jag fick jätteont i magen senare på kvällen och hade hemska magkramper inatt, imorse var det bättre och jag kunde ta mig till jobbet idag helt utan problem :)
Är bara väldigt förkyld :( Jag tror att det var igår morse som jag vaknade jättetidigt av att jag var tvungen att nysa, inte en eller två gånger, utan kanske åtta gånger! Det var jättejobbigt. Det killas i näsan hela tiden så att jag håller på att bli galen! :O

Idag jobbade jag mellan 16-20, var lite seg eftersom förkylningen drar ner min koncentration och uppmärksamhet, men ja.. :) Det var trevligt iaf :D

När jag kom hem så åt vi lite grann, och sedan har vi tittat på tv och bara tagit det lugnt. Vi skulle kolla på film, men Hanna försvann in till sovrummet och sitter troligen vid datorn hon också :P
Imorgon är jag ledig för att jag ska fortsätta med mitt hemliga "projekt", men snart är det nog klart :)

Nej nu ska jag höra med fröken Hanna om vi ska glo film eller inte, men vi måste ta hundarna först. Pricken springer omkring och ät säkert jättenödig.
Jag lovar att jag skriver mer imorgon, detta blev ju ändå ett relativt långt inlägg :)

Godnatt med er :)
Puss



Lördag! :)

Synd bara att man inte får njuta av helgen, bara en massa måsten och stress! Men jag får väl sova ut någon annan gång.. :)

Snart ska vi åka till mami och äta wok, det ska bli jättemysigt :)
Hanna ligger och vilar sig just nu, men hon ska upp om 10 min igen så att vi kan ta ut hundarna och sedan åka.
Jag är ledsen för att bloggen för tillfället är så tråkig utan bilder och så, men det kommer, snart :)
Det är bara det att jag har inte tid till något längre, men efter imorgon så borde det bli lite lättare iaf :)

Idag så har vi tvättat mellan 10.30-14.00. Tråkigt, men skönt. Var tvungen att springa och köpa nytt tvättmedel efter första omgången, det tog slut :P
Sedan mellan det så har vi plockat, städat och packat. Det är fortfarande tusen saker kvar att göra till imorgon, men jag orkar inte bry mig! Det får bli som det blir, jag menar, vem fasiken har snyggt hemma när man håller på att packa ihop inför flytt?!? :) Nu är det bara 6 veckor kvar! :D Jag längtar något otroligt tills det är över! :) Eller, tills man står där i nya lägenheten och ska börja göra i ordning, myyys! :)

Nej, nu ska jag resa på mig och gå och röka :)
Jag skriver mer när jag kommer hem.

Puss



Städning och packning

Godkväll (natt?!)
Jobbade mellan 10-14 idag, det gick relativt bra :)
Efter det så tog jag mig till mammas jobb, jag visste inte om hon jobbade men jag antog det, och det gjorde hon! :) Det var trevligt. Jag och Hanna blev bjudna att komma imorgon och äta mat :) Mysipys <3

Idag har vi städat/packat/fixat större delen av dagen. Jag tog en liten "tupplur" mellan 17-19. Det var underbart, men otroligt segt att gå upp däremot! :)
Jag har mest hållt på med en massa papper idag, och det behövdes. Så nu är det gjort iaf, jag tror att jag fick med det mesta ;)

Imorgon ska vi upp kl 10 för att tvätta, det känns väl inte så jätteroligt, men det är ett måste!
Det känns inte alls roligt att det ska komma främmande människor och kolla på lägenheten på söndag, men det blir säkert bra. Vill bara få söndag avklarat så att det är mindre stressmoment kvar.

OJ vad klockan har blivit mycket!! Jösses! Tiden har gått fortare än vad jag trott. Inte konstigt att jag är trött?! :)

Godnatt mer er :)
Puss kram



Jobb, jobb och jobb

Jag har massor att röja imorgon, ska fortsätta med b-lev och a-lev imorgon. Sedan är det hur mycket mer som helst! Tur att det är helg efter imorgon ;) Fast inte blir det någon vila för mig trots det! Jag måste städa och tvätta hela helgen. Suck.. Någon som vill byta?
Jag var virrig idag på jobbet, tok-trött och alldeles för tankspridd, men jag hoppas att det blev relativt bra iaf.

Jag ska alldeles strax sova, är fortfarande kanontrött. Skönt att (förhoppningsvis) kunna få sova utan medicin!
Jag ligger redan i sängen men ska ta mig upp för att röka lite och borsta tänderna innan jag kryper till kojs på riktigt :)
Jag är dock väldigt sugen på glass med varma hallon, får se om Hanna vill ha lite också annars gör jag det imorgon :)

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga idag :S Det har inte hänt alltför mycket, mer än jobb.
Imorgon jobbar jag mellan 10-14 så det blir skönt att få komma hem tidigt :)

Godnatt med er kära vänner!



Onsdag

Hej och hå, då var det onsdag igen då.
Idag mår jag bättre. Dagen började kanske inte så bra, men efter ett besök hos Sofia så blev saker och ting lite ljusare :) Hanna följde ju med mig och det kändes hur bra som helst.
Sedan var jag iväg på min "kurs", och det gick jättebra! Jag blev så himla glad av det :)
Så, allt känns som sagt bättre. Imorgon ska jag jobba igen, ingen idé att vara hemma mer. Det känns alltid bättre att få komma till jobbet. Får se vad jag ska göra för spännande då :)

Vi var på Hemköp idag när jag kom hem och frågade efter banankartonger, hon sa att de hade 3-4 stycken, men det visade sig att det var sju! Och det var ju kanon. Så nu har vi iaf några till lådor att fylla :)
De som ska kolla på lägenheten kommer kl 11 och 13 på söndag, det är ingen mer som har ringt. Skönt att slippa så många springandes, hundarna och katterna (eller iaf Charlie) blir så himla stressade. Skönt för deras skull att de slipper vara med under flytten.

Nu ska jag göra lite tester på datorn, och sedan ska jag väl sova.
Godnatt!



Himla dåligt

Av mig att inte uppdatera, jag vet. Men som sagt så är läget inte det bästa just nu.
Fick vara hemma från jobbet idag, och har i princip bara legat i sängen hela dagen.. Jag städade lite inne i badrummet eftersom det är minst två som kommer och kollar på lägenheten på söndag. Sedan sov jag en stund också, skönt att jag kunde det.
Nu ska jag snart ta en zopiklon och förhoppningsvis få sova lite mer, jag är trött konstant och orkar ingenting. Jag ser inte ens fram emot imorgon (del av min "hemlis"). Jag ska även till Sofia imorgon igen, min psykolog, och Hanna ska följa med eftersom jag känner att jag aldrig berättar hela sanningen för Sofia, och det är bra om någon kunde hjälpa mig med det som faktiskt vet hur det är..
Det känns så himla tråkigt att det ska bli så här just nu, och min blogg är inte direkt uppiggande och glad nu och jag är hemskt ledsen för det. Det ska väl förhoppningsvis vända snart, men jag vägrar att ta medicin igen.
Jag hoppas på att jag orkar ta mig till jobbet på torsdag, det betyder så mycket för mig. Det värsta är att de där vet inte hur mycket jag faktiskt älskar att vara där, och hur mycket jag har gråtit för att jag inte kunde komma tillbaka förra gången när det bara blev fel från arbetsförmedlingens sida, jag fick inte komma tillbaka för dem. Usch! Jag gillar inte arbetsförmedlingen!

Jag kollade på Jumper idag när jag gick och lade mig igen efter att ha ringt till jobbet, men jag kunde inte somna om då. Jag var så fruktansvärt trött, men det gick verkligen inte.
Nu har jag iaf petat i mig zopiklon och jag borde lägga ifrån mig datorn, annars blir det ännu mer osammanhängande och jag kommer inte minnas imorgon vad jag har skrivit, man blir rätt väck av dem.

Jag önskar er alla en god natt, så ska jag förhoppningsvis skriva mer imorgon, jag kanske tar med mig datorn dit jag ska.




Ledsen

Jag är ledsen att det har tagit tid att uppdatera, men jag har känt mig rätt sänkt de senaste två dagarna, eller framförallt idag. Det känns som att jag är påväg att krascha totalt igen, jag känner mig konstant ledsen och har varken ork eller lust till något längre. Allt känns bara så himla ansträngande, och livslusten är nere på minimum. Fråga mig inte varför jag ens berättar detta, jag antar att jag bara vill få ur mig det på något vänster men det låter bara fel. Men men.. Jobb imorgon, och då är det inget annat att göra än att vara glad, bra eller dåligt, men så är läget.

Idag har jag bara packat lite grann, har inte gjort så mycket mer eftersom jag som sagt inte har mått bra.
Jag somnade jättesent inatt, runt fyratiden kanske, sedan vaknade jag igen halv sju av att jag grät och hyperventilerade. Jag hade en jättehemsk mardröm. Sedan tog det ett tag att somna om igen, läste lite serietidning så att jag kunde tänka på annat, men det gick att somna till sist.

Igår fick jag skjuts av Minna till mamma för att mata katterna, sedan följde jag med henne hem och hjälpte till att få tavlor uppsatta. Det gick bra.
Schysst att jag fick skjuts igår eftersom jag var sjuk. Sedan ringde Nattis och ville att jag skulle följa med henne att åka och handla ;P Så då kom hon ovh hämtade mig med Peters bil- skitsnygg! ;)
Jag berättade även min hemlis för henne, den kommer bli avslöjad snart :)
När jag kom hem så packade vi lite, gick igenom garderober och så, slängde en massa saker som vi inte ska ha kvar. Efter mycket om och men så kollade vi på film (vi började vid halv 2! Hemskt jag vet..) och det blev Hangover. Den var faktiskt rätt bra! Snart ska vi ta hundarna och efter det så ska vi väl lägga oss i sängen och kanske kolla på Pan's Labyrint, det ska bli jättespännande, för jag vet inte vilken film det är. Hanna tror att den är jättebra (jag förstår inte hur jag kan ha missat vilken film det är!) och Minna sa att den var helt okej. Så vi får hoppas! :)

Jag ska försöka att bli lika bra på uppdateringar som jag var för ett tag sedan, det är bara så himla mycket just nu. Jag har inte ens tid för mig själv, och jag hoppas att den ursäkten godtas.

Godnatt.



Filmtittande

Dagen har varit rätt tung, inte pga jobb, utan pga mediciner. Fick ta två "starka" tabletter mot mensvärk idag på jobbet så att den inte skulle bryta ut, då hade jag inte ens kunnat ta mig hem. Usch, jag hatar det här!
Men den hann bromsas lite iaf så det var inte alls speciellt jobbigt, och det är jag glad för :)
För övrigt så tyckte jag att det gick bra idag på jobbet, jobbade över 20 min också, men det var bara kul :)

När jag åkte hem från stan idag så skulle jag möta Hanna med hundarna vid apoteket för att jag behövde nässpray, förkylningen vägrar att släppa taget! Sedan så satt jag vid datorn en stund, och sedan somnade jag för att mensvärken kom tillbaka och dessutom var jag så groggy av tabletterna från tidigare på dagen.

Imorgon ska jag hem till mamma och mata hennes kissar eftersom hon är hemma i Stockholm över helgen och hälsar på mormor och morfar. Hon åkte dit med jobbet på studiebesök eller något tidigt imorse, sedan ledsnade hon på doping-prat vid halv 8 och gick till mormor och morfar :P Haha!

Bara två månader kvar till flytt! Jag längtar något enormt efter att äntligen få komma härifrån!!! Det är nedräkning som gäller nu :)

Nu, snart, ska vi titta på film- äntligen! Vi har inte haft tid att titta på film på jättelänge, vi som är riktiga filmnördar. Men nu så :) Vi ska se Familjen Robinson som jag köpte på rea på
jobbet :)






Nej nu säger jag godnatt till Er! :)
Puss och kram



Bra dag till slut :)

Ja, precis innan jag skulle åka till jobbet så blev Nicke mycket bättre, han åt och var jätteglad. Då kände jag mig mycket bättre och kunde åka hemifrån utan oro :)
På väg till jobbet så höll jag nästan på att somna på bussen, jag var så himla trött. När jag kom fram och gick ut i butiken så var min älskade lillebror där :D Då blev jag jätteglad. Det är så himla sällan man träffar på honom :( Det känns jättetråkigt att det är så, men jag hoppas på att det ska bli bättre snart.

Idag har jag byggt två EC's efter planogram, jag tycker att det är jätteroligt! Det är så avslappnande på något sätt, haha :P Den ena är inte riktigt klar, får fixa till det imorgon. Jag jobbar en timme längre imorgon, jag tror att jag ska öka på en timme varje dag så att jag jobbar 5 timmar per dag istället för fyra, då blir det halvtid eftersom jag fortfarande behöver mina lediga onsdagar än så länge. Jag känner att jag inte riktigt hinner med att få allt klart på bara fyra timmar, så det blir, och känns, bättre med fem timmar :)

När Hanna kom hem från sitt "jobb" idag så hade hon köpt ett ben till Bonnie eftersom hon fyller år som jag nämnde tidigare. Hon blev jätteglad som alltid :)
Sedan skulle hon köpa en klätterväxt till nya lägenheten nu när de hade dem så billiga (20 kr/st), men eftersom hennes chef hade lagt in dem på lagret för övervintring, så fick hon den gratis :P Gratisgrejer är alltis kul :D Haha.

Nu har hundarna ätit upp sin mat och vi ska ta ut dem på en nattprommis. Sedan ska jag försöka komma på något som jag kan ta med mig att äta imorgon. Jag glömde köpa något när vi var på affären, så jag får gnugga geniknölarna och vara påhittig :P Bara det inte tar alltför lång tid, jag måste ju sova snart, ska åka hemifrån 8 imorgonbitti, så jag behöver alla timmars sömn jag kan få.
Godnatt på er :)



:(

Usch, idag är jag orolig.. Nicke kräktes igår natt och hade diarré hela dagen igår. Hundarna fick fasta på kvällen just för att Nickes mage inte var något bra.
När jag tog ut dem för en liten stund sedan så skulle han bara kissa (självklart eftersom han inte ätit någon mat) och äta gräs. Antingen så gör han det för att han mår illa eller för att han är hungrig. Men när jag skulle ge dem mat, så kom han inte ens i närheten. Han låg en bra bit bort och bara tittade när de andra åt, och var jätteledsen.. Nyss kom han hit och lade sig under bordet typ 10 cm från Pricken, och nu reste han på sig och lade sig alldeles intill. Han brukar vilja ligga en bit bort.
Han var så glad när jag gick upp idag.
Jag gillar inte när det blir så här, jag är för orolig för det :(

Idag är det dessutom ett år sedan vi fick ta bort Fjant, och Bonnie fyller 2 år idag.
1 oktober är en konstig dag..
Jag ska åka och jobba ikväll dessutom, jag hoppas att Nicke hinner piggna på sig lite så att jag kan jobba i lugn och ro.

Usch, deprimerande inlägg.. Jag ska försöka peta ner något i magen nu så att jag orkar med dagen. Jag hoppas att jag orkar skriva ikväll.