Weei :)

Dansuppvisningen idag gick kanon!! :)
Första dansen blev kanske inte så bra, men men :) Var superkul! :)

Inte ska Minna följa med ut idag heller.. Som jag väntade mig.. Jag orkar inte ens vara besviken på människor längre, jag skiter i dem. Vill de inte följa med på det roliga, nehe?! Och? Jag bryr mig inte :)

Träffade på älskade vännen Jenny och hennes kompis Evve idag. Det var trevligt :) Synd bara att det blev så kort stund. :/
Öhm, faktum är att jag inte har en blekaste om vad jag ska skriva mer. Haha!
Har lite blackout, kan det bero på vinet? ^.^

Penga-ängeln..

..har kommit till mig :) Hihi. Pengar idag, dvs; shopping! :)
Köpte smink (JAG?!?) för över 500, ansiktsprodukter, skor, vin och vin :P
Beställde lite saker från Häromi till voffsarna :) Gick väl på strax under 500... Har beställt hem kattsand också- 15 jäkla kilo!! För bara 200 :O Kanon :)

Åh, jag har blivit galet besatt av Creedence Clearwater - Lookin' out my backdoor, Tokyo Joe - Bennie and the jets, Erasure - Love to hate you. NOSTALGI!!! :)
Hähä.
Jösses, jag är så virrig idag. Kan inte formulera meningar för fem jäkla öre! Blir bara en massa sludder, och nej jag har inte satt igång med vinet- än ;)

Idag blev jag jätte jätte jätte glad! Ja t.o.m. så glad att jag grät :P Jag ska få börja på Toys igen!!!! :D Mwaha, så underbart! :) Allt flyter på kanon just nu. Äntligen är det min tur! Och det ska jag tamejfan utnyttja också, jag ska njuta av varje sekund! :)
Hihi.

Imorgon efter dansuppvisningen så ska jag åka till mammas kissar igen, sedan hem och korka upp vin för sen ska vi (jag, Hanna och Minna) ut och ha kul!! Long Island Icetea, I'm longing for you ;)
Yum yum, jag längtar :)

Pussiluss

Det var väl själva faan!

Att man ska vara så totalt utpumpad på energi hela tiden!!
Känner mig så otroligt seg och hängig av vädret..
Totalt slut efter dansträning idag, på lördag är det uppvisning! :) Skoj skoj :)

Har knappt varit hemma idag alls.. Sov iofs rätt länge, men ändå xP
Var på banken efter att Hanna kom hem och så, sedan gick vi och käkade. Hanna tog med sig från donken och jag åt sushi. Hanna provade det för försa gången idag- hon gillade det inte! :P Haha.
Sedan direkt till dansen.

Var hos mammas kissar en snabbis efter träningen, stackarna.. Fick ju knappt se dem. Springa in, mata, rensa låda, ge dem vatten, lämna pengarna i en bok sedan springa till bussfan. Suck..
Har varit hemma i typ, en timme? Blää! Vill bara slänga mig i soffan och glo på film, fick hem Eragon idag. Får se om Hanna pallar, annars får jag väl glo på tv bara. Måste slänga mig in i duschen också. Baah!! Masa saker att göra hela tiden.

Imorgon ska jag ner på stan och försöka hitta ett par schyssta svarta skor, gå på systemet, följa med Minna och kolla på bil, hem till mammas katter igen, sedan hem. Herregud! Saker att göra konstant :P Man längtar efter en dag att bara ligga hemma. På söndag får jag äntligen vila :P
Det ska bli såååå skönt! :)

Jag var ju med mamma, moster och mina två kusiner i stugan från lördag till måndag. Så himla skönt att få komma bort en stund. Men mamma är kvar, jag vill också! :P

Var ju och kollade på lägenhet för inte så länge sedan, och jag vill ha den!! Nu får vi se hur allt går vägen.. Får hålla tummarna för att allt blir som det ska :)

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha det bra! :)



Mitt smultronställe- stugan!




Hej hoj :)

Okidoki, då ska jag väl skriva lite här då :)
Ikväll kanske lillebror kommer hit och sover :D Ska bli sååå mysigt!! :) Alltid lika kul :D
Får se om vi ska ner något på stan och glutta, skulle vara kul, älskade lilla Nanne kommer ju! :D:D

Oj, jag hade jättemycket jag skulle skriva, men som alltid när man väl ska sätta sig och göra det så kommer ingenting..
Var hos Sofia idag, idag var hon iaf snäll. Tack och lov, ibland så kan sånt där förstöra hela dagar för en.
Jag längtar tills jag ska få börja arbetsträna, skönt att få något att göra :)
Men sen som alltid, så antar jag att jag kommer att ledsna efter ett par dagar och känna att jag bara vill skita i, men då ska jag tamejfan gå iaf. Ibland måste man göra saker för framtiden :)

Jag har börjat bli otroligt positiv tycker jag, det känns kanonbra! Det var fan på tiden :D
Har blivit mycket gladare också, så saker och ting kanske har hjälpt mig på vägen.
Sedan så gör jag säkert mycket själv också, börjar liksom inse att jag måste ta saker som det kommer och som det är.
Så här bra har jag inte mått på jättelänge, och det känns såååå jävla bra! :D

Förresten, tog kort på Charlie igår och jag måste bara lägga in de bilderna, för han var SÅÅ FUL! :D Ser helt invalid ut ^.^
Jaja, enjoy! :D





Dåligt av mig.

Herregud vilken hemsk människa jag är :P
Jag sitter ju och ljuger. Inte har jag uppdaterat en enda gång sedan jag faktiskt fick internet. Fy skäms på mig.

Jaha. Tråkigt väder idag, jag skulle egentligen med Hanna + fam till Furuvik, men varken jag eller Hanna ville åka.
Jag ska träffa Frida senare idag :) Ska åka vid halv 6 tiden ungefär. :D

Herregud!! Jag har impulsköpt en ny digitalkamera >_< Jag har väldigt länge velat haft en ny, så nu passade jag på. Mamma ska få min gamla, så hon blev ju glad :) Hehe.
David var här i helgen!! Så himla roligt att få träffa honom igen! Nu dröjer det ända till september innan han kommer hem igen.. Men det borde gå ganska fort, hoppas jag :)

Jag blir totalt galen på vår psycho-granne. I helgen flippade hon ut rejält! Gapade och skrek som aldrig förr, och hade dessutom druckit.. Väldigt smart drag, med tanke på att hon har något allvarligt fel i huvudet. Vet inte vad det kan vara.. Hon blir bara värre och värre för varje gång, och jag ska ringa till Gavlegårdarna för att berätta hur hon faktiskt beter sig. Man vet ju aldrig om hon kan ha ihjäl någon, allvarligt talat. Nej usch, jag är rädd för henne.
Sitter på Gavlegårdarnas hemsida konstant för att kolla nya lägenheter. Jag satte t.o.m upp oss på ett radhus i Valbo. Fast det kommer vi nog aldrig (tyvärr) att få. Annars ser det bra ut i Sätra, men då är frågan om man vill tillbaka dit. Det är ju inte på det ställe jag vill bo iaf. Haha, men jaja det ordnar sig säkert.

Jag känner mig lite tråkig idag, min fantasi finns inte här, så jag får ta och fundera ut lite mer över vad jag kan skriva :)

Tills dess; Ha det super! :)