Long time no see

Kan det vara så? Hmm, ja jag vet inte.
Tokless är jag, jävla huvudvärk. Kul att man ska ha dansuppvisning och att dessutom baterian sla spela :| Sedan ska jag på partaj, igen.. Ja jag vet, kalla mig smygalkis det är nog det jag är. :/
Men men. Galet! :)

Jag är så arg på vissa personer. Att de inte kan hålla sitt jävla fjäskande borta. Jag hatar rövslickare, förtjäna uppmärksamheten istället för att hjärntvätta de ni vill ha uppmärksamheten ifrån. Ni tappar bara folks respekt, åtminstonde min.

I veckan har jag inte gjort så mycket, inställda träningar pga skitschema. Men det var iofs förbannat kul att Pernilla körde step 2 i måndags! :D Ih, otroligt roligt :)
I måndags hade jag lite fest :) Galet kul med streetdance brudarna. Fast kvällen slutade kanske inte så kanon, men det är ett minne iaf, hihi :)
Tisdagen låg jag hemma och var sjukt bakis, men trots det så pallrade jag mig till Zen-Zen till streetdance träningen O.o
I onsdags blev jag arg, och sedan var det combat, kul kul kul :) Sedan samba, inte lika kul eftersom det självklart kommer att bli skitsnack. Men vad ska jag göra? Säger Pilar att jag ska stå där jag ska stå så kan jag väl ffs inte göra så mycket mer åt saken? ^^
I torsdags var jag på combat som Nike hade eftersom Annica var.. ja, vad var hon egentligen? Haha! Sedan drog jag och Nike till högskolan och satte oss med vår grupp och pratade igenom psykologiarbetet. Sedan åkte jag hem och dog i soffan.
Igår fick jag komma hem till Linas nya lägenhet!! :D Myyyyys, så var Jonnis där också :) Mihi. Vi drack lite och hade mys, letade fest men fann ingen. Så kvällen blev ung och jag tog mig hem vid halv 12. Skulle iofs upp i morse och köra aerobics, men det är aldrig någo som kommer :P Så jag tränade dans ist. Nu sitter jag här och ska snart gama i mig ostkaka. Har varit sugen på det hela veckan och äntligen har jag fått den :) Hihi.

Nu ska jag ladda batterierna och ta mig iväg om ett tag och sedan dansa, och sedan parta :)

Hörs då! Hihi :)