Hej hopp!

Gummi.....? Höhö.
Dagen har haft en del saker att bjuda på. Vaknade väldigt sent av att jag egentligen var sjuk, hade lite smått feber men trallade iväg till jobbet iaf, och med trallade menar jag då att jag gick ner, slut i huvudet som jag är. Missade bussen, trodde jag ja! Den var bara sådär lagomt 12 minuter försenat märkte jag när jag hade traskat en stund och bussen blåser förbi. Arg? Jag? Nej vadå?
Jahaja, bara till att fortsätta gå, jag skulle till apoteket innan jobbet så jag var sådär lagomt stressad.. Men jag hann, 1-0 till mig!

Sedan har jag jobbat, och det var förbannat skönt må jag säga. Ledig imorgon och det är också förbannat skönt, så kanske man kan vila upp sig lite? :)
Lånade med två filmer hem dessutom så vi får se hur detta blir.

Nu håller jag på att tina kött, för jag kom ju så smart på att jag inte hade något att äta hemma. Och slutar man 21 och är hemma vid halv 10, så finns det inte så mycket att göra åt saken. Vilken tur att H då var så snäll och gav mig en köttbit! :) Så nu kan jag gotta mig i mat idag. Har bara ätit en macka och druckit en smoothie. Jag vet, fy skäms på mig!

Ne, nu ska jag lalla vidare och bli mätt på godis och cheddar popcorn lagomt tills jag ska börja med maten ;)
Hörs!

Men jösses

Jag hade ju helt glömt bort bloggen. Det är för mycket runt omkring, den hamnar lätt i skym-undan.
Funderar dock på att lägga ner denna och skaffa en annan, så kanske man känner lite mer engagemang?
Jag håller iaf på för fullt med att söka ny lägenhet, jobb och försöka bli frisk. Förkylningen håller mig verkligen i ett järngrepp och vägrar att släppa taget.

Idag var jag en sväng på stan och passade såklart på att smita in på jobbet för att köpa lite godis :)
Sedan har jag kikat på en film och ska väl se en till, eller spela lite sims 3. Som jag har sagt tidigare, det är så sjukt härligt att drömma sig in i en annan värld och slippa sin egen för ett tag.

Har förövrigt tagit tummen ur för att måla naglarna, det är bland det tråkigaste jag vet och resultatet brukar oftast sluta i katastrof då jag kladdar omkring och i slutändan så sitter jag med omålade naglar eftersom jag tar bort det och inte orkar en gång till ;)

Neh, nu ska fröken försöka sysselsätta sig med något, och jag har kommit på den briljanta idén (okej den är gammal) med att betala för att byta efternamn av diverse anledningar :)