Letar..

..fortfarande efter sladden. Jag har inte en aning om var jag har lagt den :S
Tog lite kort på busarna idag :)

Har precis ätit grönsaksomelett med gurksallad till, mumsigt :)
Usch vad jag är trött. Har ränt hela dagen och tvättat. Suck, ibland är hemmagöra typ det tråkigaste som finns :S
Hanna var och tog sprutan idag :P Det var på tiden :D Jag tog min för bra länge sedan.

Men fy vad jag känner att jag har hjärntorka - totalt! :O Så jag tror att jag avslutar här så att det inte blir alldeles för tråkigt, vilket mina inlägg brukar vara iaf, men lite roligare kan de nog vara än så här :)

Skola

Yes, jag kom in på yrkesvux, så nu blir det till att plugga 420 poäng från 11 jan till 28 maj :D
Var lite orolig eftersom jag skickade in ansökan för sent, så då kanske det inte är så många som går heller :) Kanon :) 

Kollade precis på Hell's Kitchen, och vad jag blev glad över att Dave vann :D Hehe.

Tyvärr så har jag inte hittat min sladd till kameran, så jag kan inte lägga in bilder än heller :(
Jag har faktiskt haft anledning till att inte vara så social här (eller någon annanstans) ;P
Nu har det snöat jättemycket, från att i förrgår bara vara lite snöskrap på backen till att ha blivit en halvmeter (eller så) snö! Rätt mysigt, Nicke och Bonnie gillar det, eller ja Bonnie älskar det! :) Dock inte Pricken..
Vi tog Bonnie till hagen idag och hon hade kul. Filmade lite också :)
Haha, på tal om det.. Hanna halkade imorse när hon tog Bonnie, hon satte sig tydligen på ändan :D
Sedan när vi var i hagen så lekte jag lite med Bonnie och började springa tillbaka mot grinden, springer rakt ner i ett hål och snubblar så jag verkligen glider på magen tills jag stannar typ framför Hanna. Hahaha, båda trillade samma dag :)

Fick hem en film idag också som jag tydligen hade glömt att avbeställa, Children, men vi behöll den iaf. Såg den innan Hell's Kitchen och den var helt okej. Jag brukar inte gilla brittiska filmer, men denna var faktiskt bra. Britterna börjar bli rätt bra på skräckisar :)

Well, nu ska jag ta och pyssla med något annat innan jag lägger mig och sussar.
Jag hoppas att ni har det bra, och än en gång så ber jag hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande.

Dålig uppdatering..

... beror på att denna sida knappt fungerar här. Den är så seg och ibland kommer man inte in alls, och då orkar man ju inte vänta för att skriva? :) Hehe.

Tog Theralén inatt och kunde för en gångs skull sova! Bara det att jag sov till strax före 15.00. Jag hatar Theralén av just denna anledning, man blir så fruktansvärt såsig dagen efter.

Hopp.. Inte kom mina spel idag heller :( Jag hoppas på att de kommer imorgon, annars blir jag arg.
Det står min gamla adress på fakturan, trots att jag ändrade på hemsidan till den nya, men nej, den gamla står forfarande kvar -.- Så otroligt segt med eftersänd post!

Inte är det något att se på tv:n idag heller, så det blir väl till att sova snart. Ska hoppa in i duschen först tror jag, annars tar jag det imorgon :) Är inte riktigt säker på att jag orkar.

På fredag ska vi ut till Catta och Håkan, för lilla Robin fyller 3 år :) Sötungen :D
Enda nackdelen är att jag spyr på allt vad sötsaker heter just nu. Förhoppningsvis är jag inte sjuk då heller, det börjar gå neråt igen med förkylningen :(
Ska följa med Hanna imorgon, hon ska vaccinera sig. Hon fick inte när hon skulle, eftersom hon var sjuk. Så det var ju tur att hon ringde till sjukvårdsrådgivningen innan hon gick dit :P

Nej, nu ska jag försöka hitta på något att sysselsätta mig med, tills jag får gå och sova :D
Ha det bäst!

Hopplöst...

Det börjar kännas allvarligt hopplöst gällande min sömn.. Är smått trött men kan absolut inte sova :(
Gick därför upp och sitter nu i soffan istället och småkikar på tv där det bara är skit.
Funderar på att gå ut och röka igen, bara det att jag är rädd att väcka alla i hela Sätra med min rökhicka.

Idag fick jag ringa till polisen, vid strax före 23.00. Jag hörde en massa gap och skrik och kikade ut genom fönstret på baksidan. Där står det en bil och det var två killar (plus en manlig chaufför i bilen som bara satt där) och en tjej (och en stackars hund) som bråkade. Jag tror faktiskt att det var tjejen som slogs mest. Jag ringer iaf 112, tyckte mest synd om hunden och dessutom hade det kunnat gå riktigt illa!
Polisen kommer efter kanske 5 min, två bilar. När de kommer fram till bilen som står "parkerad" så springer två poliser ut från ena bilen, med dragna vapen! Haha, ja jösses. En av killarna (eller männen snarare) var askalas (jag tror dock mer på droger men poliserna sa alkohol - ja, jag tjuvlyssnade på balkongen) och han vägrade lyssna på poliserna. Någon fick handklovar och poliserna nästan skrek åt mannen som var så bångstyrig. Det var iaf mer eller mindre familjebråk då två var bröder.
Det slutade med att alla fick gå hem, varför förstår jag inte. Hade det varit i USA så hade nog alla fått åka med, men bara för att detta är Sverige så händer inte det här :P
Det känns iaf bra att jag har gjort en bra gärning idag :)

Jag beställde Sims 3 och Saw-spelet till datorn igår och hag hoppas att det kommer imorgon (eller ja, senare idag).

Vid kvart över 10 så kommer Hannas syster hit, vi ska äta lunch tydligen. Efter det så kommer Hannas mamma och mormor (henner mormor ska till tandläkaren och då ville Hannas syster hellre vara här) och det känns sådär lagom kul att man kommer att få sova.. :(
Hungrig börjar jag bli också, får väl ta en eller två korvar från kylen och tugga på..
Det är helt sjukt, om 6 timmar ska jag vara uppe, påklädd, fixat hundarna och ätit frukost- och jag är knappt trött :(
Hanna ligger och snusar för fullt och har gjort det sedan typ 12 - halv 1.

Jaja, jag ska väl fortsätta glo på tv eller kika runt på datorn efter att jag varit på balkongen och rökt.
Jag skriver mer imorgon (idag) om jag orkar, lär ligga däckad halva dagen och vi har tvättid kl 13 kom jag just på. Fan! Orka :/
Hoppas att ni sussar sött iaf kära läsare :)

Blääääh

Idag är jag jätteseg, och helt off. Har fortsatt med att packa upp och varvat det med att ta det lugnt.
Ska väl snart sova tror jag, är helt slut. Förbannade förkylning ;/
Charlie hade sönder en till adventsstake idag. Klumpiga lilla katt :P

Jag lovar att bilder kommer så småningom, det är bara så mycket nu och dessutom ingenting att se än så länge :P Det är bara kartonger och stök ;P Haha!
Jag känner att jag är alldeles för trött för att skriva, tyvärr :/

Btw, min andra visdomstand börjar gå åt helvete. Den andra nere fick jag operera bort, och det verkar bli samma sak med denna (hoppas på det iaf) ;D Dyrt som satan, men underbart att bli av med dem. De ligger ju inte ens uppe eftersom de växer snett och kan inte komma upp. Jag hatar tänder ;P

Jaja, jag skriver mer imorgon mina vänner. Godnatt :)

Jäklarns!

Herregud säger jag bara!
Hade helt totalt glömt bort bloggen nu mitt under flytten! :O Var så fruktansvärt stressigt och tokigt. Mycket har hänt på liten tid, men allt det orkar jag inte dra upp nu bara så här :) Får ta det en annan dag.
Flytten gick iaf bra, till sist :) Städningen var värst i gamla lägenheten, min lilla goa mamma gjorde faktiskt det mesta jobbet. Min pappa, styvmamma och faster hjälpte till med att flytta. Stort tack till er, ni kan inte förstå min tacksamhet!

Jag är iaf med i en tävling nu igen :)
Hos
Liddie så jag håller mina tummar att detta går vägen :D Haha! :) Någon gång lär man väl vinna hoppas jag :) Om inte här, så någon annanstans.

Nu ska jag sätta igång med att baka bröd igen, mycket billigare än att köpa. Jag köper en glutenfri mix som man blandar ihop med lite annat, och den går loss på 16 kr, en "limpa" glu.fritt bröd kostar allt mellan 25-35 kr, och SMÅ är de. Så jag bakar hellre :D

Jag ska skärpa till mig här, jag har bara tappat suget just nu.. Men det kommer väl tillbaka när det är mer ordning här hemma.