:D

Hej hoj!
Nu är klockan jättemycket och jag måste snart sova. Vi har tvättid imorgon kl 07.00 :/ Fanns ingen annan heller :(
Uscha!
Det gick bra idag att jobba, ryggen var iofs ett problem, men jag gjorde så gott jag kunde iaf..
Imorgon börjar jag 10.00 och slutar 14.00, sedan ska jag hem, så ska väl jag och Hanna ta oss till Minna som fyller år imorgon. Efter det ska jag kika förbi mamma på jobbet innan jag ska till dansen :P
Jag har en del att göra, och jag har en känsla av att jag kommer att vara helt slutkörd imorgon kväll. Jag som verkligen behövde få sova imorgon till 8, men nej då, jag måste upp 06.30 :( Uäh! Jag känner verkligen inte för det!
Puh, vad jag är trött! Har ganska precis ätit mat också. Det blir ju så sent när jag jobbar kväll, men det är kul :)
Har haft en lärorik dag, tycker jag.

Nicke är så förbannat dryg på Akasha! Och jag blir vansinnig på kattfan, hon råmar som en jävla ko när hon löper, har aldrig varit med om någon som låter så jävla illa som henne! Man får inte ens sova :(

Om en vecka fyller jag år.. Jag kommer att få VÄRLDENS bästa födelsedagspresent av mig själv :) Tihi :D Men det är hemligt just nu.. Ni får veta sen :)

Imorgon ska Balder få somna in.. Älskade lilla vännen, det kommer att kännas så tomt utan dig :( Du har liksom alltid funnits där. Jag tror inte att jag förstår förrens jag faktiskt kommer till pappa i veckan och ser att du är borta. :( Men det är det bästa för dig, du har varit sjuk så länge och du är inte samma hund längre. Du känns så långt borta. Usch..
För er som inte vet, Balder är en hund som min pappa har, en Staffordshire bullterrier, eller staff som man säger i folkmun. Kanske den underbaraste hund jag träffat. Han är så där speciell som bara vissa blir, precis som våran Nicke.
Jag älskar dig Balder, men nu kommer du äntligen att få vila <3




Hejsan hejsan :)

Usch vad jag är trött idag. Jag vill helst ligga kvar i sängen heeeela dagen, men det går inte. :P
Vaknade vid 11.10 idag eller så, sedan har jag duschat. Ska snart äta lite frukost och göra fruktsallad som jag ska ta med mig till "jobbet".
Jag börjar 16.00 idag och jobbar till 20.00. Rätt skönt, men ändå drygt att komma hem så sent, fast det är okej och jag klagar absolut inte- tvärtom! Jag är överlycklig över att få vara tillbaka :) Även om tröttheten börjar ta över så är det kul :) Självklart så kan jag väl känna att "Nej fy, idag vill jag inte alls jobba", men det är ju bara mänskligt ;P
Sedan det där med att jag inte har gjort något ansträngande på närmare ett år igen, gör väl att kroppen säger ifrån igen, och då är det så skönt att folk förstår. Men jag gör mitt bästa för att komma tillbaka till arbetslivet, och just nu gör jag det med glädje, trött glädje ;P Haha!

Nej, nu är jag jättehungrig så jag ska göra något att äta :)

Ha en bra dag! :)



Ouff.

Oj så seg den här dagen har varit då :P
Just nu sitter jag här och glor runt lite och lyssnar på scarred på mtv, är för inne i datorn för att titta ;)
Snart ska jag äta lite ost och kex :D Mumsigt! :)
Sedan ska jag duscha och krypa till kojs tror jag.
Suck!! Akasha, ena katten, har självklart börjat löpa, eller något i den stilen. Förhoppningsvis så slutar det snart, att det bara håller på ett par dagar. Hon är inte som vanliga katter som löper länge under få tillfällen utan hon är bara allmänt konstig :P

Jahopp. Får se om det blir något mer inlägg innan jag sussar, annars hörs vi imorgon :)

http://www.bloglovin.com/blogg/350333/anlii?claim=hwbmsjsxxhn Följ min blogg med bloglovin




Segt.

Ja, som jag redan har sagt så är det bara en massa sega idag. Har inte gjort något nyttigt alls.. Bara suttit vid datorn. Borde kanske laga mat snart, eller ja, mat och mat ;P Ska eventuellt göra blomkål- och broccolisoppa :D Så himla gott :)
Bonnie ligger här bredvid mig i soffan och sussar :) Tröttishund.

Ska kanske ta och slå en pling till min kära moder, hon borde ha kommit hem. Eller kanske inte.. Jag vet inte riktigt när hon skulle åka från stugan idag. Hon kanske bara är inne i stan än så länge ;P Hehe.

Usch, jag har varkligen dödstrist! Vet inte alls vad jag kan hitta på. Eller jo, jag vet och jag borde. Så det får bli så. Jag skriver kanske mer senare. :)

Ha det fint!



Överkörd -.-

Ja, idag känner jag mig helt överkörd.
Gårdagen vara bara seg och jobbig. Skulle egentligen åka till Nattis för filmkväll, men tro på fan att jag får världens mensvärk då. Tog mina dunderpiller och blev helt väck. Låg och tittade på TV och väntade på att det skulle sluta göra ont.
Sedan matade vi Pysen, lill-tjockisen :P
Resten av kvällen vara bara lugn, gjorde absolut ingenting.

Idag vaknar jag och känner mig jättedålig. Har ingen ork i kroppen alls, huvudvärk, snorig och hosta. Jag hoppas att det bättrar på sig till imorgon så att jag kan jobba. Känns inte alls bra att vara hemma en dag till :(
Jag har jätteångest för att jag var tvungen att vara hemma i fredags, men jag kunde ju inte göra så mycket :/

Idag blir det bara till att sega, har fortfarande ont i magen. Vet inte om det blit tv, film eller tv-spel. We'll see we'll see... :) Spela lite Silent Hill kanske? Det borde behövas :) Eller GTA.. Hm.. Ja det återstår att se. Dumt att sitta här och ha konversation med mig själv kanske :P Hehe.

Ha det fint!



Jösses

Jag kunde inte jobba idag :( Jag kom inte ur sängen imorse. Ryggen var helt låst och jag kunde knappt röra mig :(
Sedan vid 2 tiden så var jag "tvungen" att gå till mammas jobb för att hämta diklofenak. Skönt med antiinflammatoriskt, enda nackdelen är att man blir så himla pisstrött av dem :/
Sedan så åkte jag med Hanna och hennes mamma etc för att äta på Engeltofta för att hennes mormor har fyllt år. Maten var så där och servicen var kass! Riktigt hemsk servitris! Jätte otrevlig :S
Ryggen mår iaf bättre nu av mediciner, men vi får se hur det blir senare..

Jag trodde att jag skulle klassas som "frisk" nu.. Men tydligen inte.. Har iaf något att prata med Sofia om på onsdag.. One step forward and two steps back, som de brukar säga.. Usch det var hemskt, men det slutade bra iaf :) Blev bara väldigt pinsamt.
Okej, jag läste igenom det nu och det låter jättekonstigt så jag kanske ska förklara så att folk inte tror att jag är dum i huvudet på riktigt :P
Det är så att jag har haft (har)  problem med social fobi och ångest, och jag har påbörjat terapi som har gett mig otroliga framsteg. Men idag så blev det för mycket helt enkelt. När vi skulle beställa maten så fick jag helt utan förvarning ångest och tårarna började rinna bara ändå. Så jag fick springa ut och röka för att lugna ner mig.
Det var för mycket folk och jag kände press, så ja, det blev som det blev. Men sedan så blev det bra när jag kom in igen och fick påbörja mitt glas med vin,

Jag är  med i en tävling på Lina och Karins blogg och ska länka till deras sida.
Jag följer den bloggen som en lus :D Den är himla mysig och jag blir alltid så glad av att läsa den :)
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11277099




Sjukgymnastik..

..suger!
Ringde HC idag och hoppades på läkartid, men nej då.. Den tidigaste som fanns var den 16 september. Då blev jag sur.
Hon sa att jag skulle ringa till sjukgymnasten, och det gjorde jag väl då.. Det har inte hjälpt tidigare så varför skulle det göra det nu? :/
Iaf så fick jag en akuttid kl 13.00 så jag ska väl pallra mig dit. Hon sa att hon inte kunde lova att hon kunde göra något, men jag ska iaf dit på bedömning. Så kul att pengarna flyger iväg på tråkiga saker.
Jag har inte en aning om hur jag ska bete mig imorgon inför "jobbet". Jag har sådan ångest och vill verkligen inte vara hemma! Jättebra start liksom. Jag är så rädd för att sabba min chans. Dessutom ska jag ju vara ledig i två veckor snart.. Och sedan så vet jag ju inte hur länge jag kommer att vara såhär. Det är så himla jobbigt att min rygg alltid ska förstöra saker för mig!! Kunde ju t.ex. inte gå på dansen igår eftersom det gjorde för ont.
Igår kväll, när vi skulle ta hundarna på sista prommisen, så låste sig ryggen rejält och jag kom inte upp. Tårarna sprutade, det gjorde så inåt helvete ont.

Jaja, nog med gnäll.. Ska äta något nu så att jag får pallra mig iväg. Sedan ska jag hämta mammas spikmatta på Korpen. Hon jobbar inte ikväll eftersom det är personalmöte, men hon skulle ändå förbi för att lämna den där. :)




Faan!

Jag blir så matt!!
Jag tar dagen från början, så tar vi det värsta sist.
Jag går upp och åker till praktiken kl 8, jag började 9 idag. Dagen gick inte alls så bra som jag hoppades att den skulle. Jag har knappt sovit något inatt, och nu kommer det... Min RYGG!! Fortfarande! Det blev värre och värre under dagen.. Efter "jobbet" så tog jag mig till pappa, när jag ändå var i Valbo, och till sist kunde jag inte resa mig från soffan, jag skrek när jag skulle upp. Jag köpte Voltaren gel på apoteket, men jag måste ändå ringa till läkaren imorgon.
Det har bara blivit värre hela tiden och jag är alldeles gråtfärdig. Jag orkar inte med det här längre. Jag måste få en remiss till en kiropraktor eller något, då det bara är de som kan rätta till skolios utan operation. För jag lovar att det är det som gör att jag har det så här. Jag är jävligt glad att jag är ledig imorgon, jag vill verkligen inte stanna hemma för detta. Men jag har liksom inget val om det inte blir bättre till på torsdag.
Nu vet jag inte vad det är för fel, jag vet inte om jag fått ryggskott igen (när det senaste försvann för typ 3 dagar sedan), eller vad det är. Men det här är värre än någonsin. Förra året hade jag ett helvetiskt ryggskott och jag har förträngt hur ont det gjorde då, det jag hade nu förra veckan var väldigt milt. Jag vet inte om vi måste bädda i vardagsrummet och sova på madrass på golvet, det var skönare förra sommaren då det inte är lika mjukt som sängen, däremot var det ett helvete att ta sig upp.. Jag fick väcka Hanna mitt i natten för att jag var tvungen att få hjälp upp för att gå på toa.
Nu ska jag försöka duscha, och sedan typ sova eller något.. Ta ipren och alvedon så kanske jag får sova...




Hej och hå!

Första dagen avklarad :) Var så himla kul att komma tillbaka.
Börjar 9 imorgon och slutar ett. Tommy tyckte att jag kunde ta någon sådan dag någon gång och då sa jag att jag lika bra kan komma 9 imorgon :P
Jag är jätteledsen, men just nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Är så himla trött, har inte sovit mycket alls inatt :(



Den lilla människan

Har precis tittat på "Snuskigt rik och hemlös" och jag blir så arg!!
Jag förstår inte hur människor kan blunda för sådana saker och säga sådant som "men det är väl bara att rycka upp isg och skaffa sig ett jobb", för så är det inte!
De där stackars människorna har nästan i alla fall varit med om traumatiska och väldigt tragiska saker som har lett till att det har gått som det har gått. De har inte fått hjälp och har blivit så socialt missanpassade, sitter verkligen i det sociala samhällets yttersta krets, hur lätt är det då för de stackarna att att komma tillbaka?
De har sedan länge glömt bort ordet ansvar och de är så otroligt rädda för vad folk skulle tycka om de skulle komma tillbaka till samhället. De vet inte hur de skulle bete sig.
Jag tycker så fruktansvärt synd om dem och vill så gärna hjälpa dem. Det svåra är att jag inte vet vart jag ska börja.
Jag tycker att fler männsikor borde engagera sig och se människan bakom fasaden. Alla människor behöver trygghet och värme, och det är synd att de söker sig till de likasinnade, samtidigt som det kanske är bra.
Men eftersom de lever med likadana så blir det ännu svårare för dem att komma tillbaka.
Usch, jag blir så fruktansvärt ledsen över att vissa har det sådär och kan inte sluta tänka på vad de måste ha gått igenom.

Jag behövde få ventilera mig lite.



Mysipys :)

Mami kom hit idag :)
Alkohol+musik+mami= <3
Det är alltid lika kul när hon kommer hit :)
Hon ringde nyss och sa att hon var hemma. Jag som är så noggrann med att folk ska ringa och säga att de är hemma :)

Nej men som sagt; kvällen blev helt underbar! :) Hade inte kunnat bli en bättre avslutning på kvällen/helgen :)
Har lyssnat på mycket bra musik som Marilyn Manson, Bananarama, Cranberries, Dead by april m.m. :D
Aaw, min mami är världens bästa och underbaraste människa på denna runda jord!! :)

Jag älskar dig mami <3



Segdag

Ja, idag har jag verkligen inte lust med någonting. Somnade sent, och har sovit jättedåligt med en massa mardrömmar..
Kan ni gissa vad jag är?! :P Det börjar på H och slutar med ungrig :P Det är ju så fruktansvärt ovanligt.

Haha, det är så roligt när man tänder i akvariet åt Konrad och fiskarna, fiskarna får totalspunk och simmar runt runt runt runt runt :D Haha.
Hanna tittar på tv och det verkar inte alls kul..

Jösses vad jag har skrivkramp idag då, eller ja just för tillfället. Har idétorka så att det skriker om det.
Jag får uppdatera senare när jag har mer att säga :)

Ska gå och värma lite mat från gårdagen nu istället för att äta godis. :)


Pz


Oj oj oj

Nu är jag mätt och belåten :)
Maten vart kanonbra och lika gott som förra gången :D

Har precis varit ute med hundarna. Gap och skrik här som vanligt... Usch, inte alls trevligt område :S
Denna gången var det lyckligtvis inte av psykopaten, men det är fortfarande jobbigt att gå ute när det bara gapas och skriks lite här och var i området :S

Nu ska jag och Hanna dricka lite vin :) Åh, hon köpte förresten en stor mysig godispåse till mig :D
Jag vet inte vad vi ska göra mer just nu innan Sugar Rush börjar.. Missade det i onsdags :S
Så nu har jag dödtid fram till 00.55 :/
Inte är ryggen så mycket bättre heller :( Den blir värre igen tycker jag.. Aja, får tänka positivt så går det nog bättre :)





Ser väl kanske inte alltför aptitligt ut tyvärr :( Det blev så kasst med blixten och jag orkade verkligen inte engagera mig.. Men gott var det iaf :D


Här är våra små nykomlingar till familjen:


Detta är Jason, en regnbågsboa :)
Har är lite småtjurig, men det växer han ifrån ;)







Detta är Pysen, majsorm (butter). :)
Han är hur nyfiken som helst och helt underbar :D







Jaja.. Jag ska väl försöka sysselsätta mig med något bättre kanske :)

Puss


:)

Snart så ska vi äntligen börja med maten.
Enda nackdelen är att den kommer att ta kanske 3 timmar att göra, jag tror att den ska puttra i ca 2 timmar.. Men det är värt det :)
Jag kommer ihåg den gången vi gjorde kåldolmar. Tog över fem timmar för att kålen vägrade lossna :P Haha, men det var det värt. Det var så himla gott :D

Haha, jag kom på.. Igår så gick jag till köket till Hanna för att röka.. Sedan så sa jag till Hanna; "Åh, kan du gå till vardagsrummet och hämta min kaka så att inte Bonnie chokladmonster äter upp den"
Hanna traskar in i vardagsrummet och ropar "Vilken kaka?!" :D Då hade Bonnie redan hunnit på den :P
Haha!

Jaja, ska börja med maten nu, rätt sent tyvärr men men :)



Argh!

Nej min sida är långt ifrån klar! Men just nu så orkar jag inte ordna mer :P Måste snart börja med maten också. Den tar ju sin lilla tid att göra :)
Hmm.. Jaja, ville bara säga det :)


Pz <3

Under konstruktion

Ja, jag ska göra om min blogg. Det kommer nog ta ett tag, fast sakta men säkert så kommer den att förändras :)

Idag är en tråkdag. Får väl läsa och ta det lugnt. :) Ska laga mumsig mat idag, det kommer att bli jättekul :)
Boeuf Bourguignon :D Så himla gott. :) Ska prova på Coq au vín någon gång också :)
Nam nam nam. Allt detta mattänkande gör mig galen :P Haha! :D

Jaja.. Nu ska jag pyssla med något annat. Bilder och uppdatering kommer :)

Pz <3

Phew

Jaha då har i princip hela dagen gått. Jag har bara varit hemma, eller ja handlat och så men det räknas inte ;P
Jag fick mat av Hannas mamma, har inte hunnit prova ännu. Fick även en sådan där Dajm-kaka. Sliskig och för söt, så jag kan inte ens äta upp hela biten jag tog :P
Hanna har gått till affären, hon ville ha något att snaska på och jag vill ha djungelvrål :)

Just nu sitter jag och småglor på American pie - The wedding och samtidigt så har jag begravt näsan i en mycket speciell bok ;)
Hahaha, fastnar i att kolla på filmen, Stifler är så jävla rolig :D "She's a maniac- MAAAANIAC" :D

Jaja ska fortsätta glo på filmen :)

Pz <3

Det här var ju inte alls kul..

Förbannade jävla csn! Jag hatar dom! Nu kan de räkna med att jag är på hugget, ska skicka iväg ett mail till dem senare och verkligen få dem att förstå. Men det kan man ju inte lita på, de där människorna är omänskliga. Som ett par jävla robotar... Well well..

Mhm, jag är kanonförkyld och jag hoppas verkligen att det hinner släppa tills på måndag. Annars släpar jag mig dit iaf. :)
Vaknade med kramp i vaden inatt. Det var bra längesen nu, och jag vill inte vara med om det igen. Det gör ju så förbannat ont! Jag måste börja skärpa mig med stretchningen, annars blir det ju så här :P Haha! Min moster sa, när jag fick det första gången, att det också kan bero på brist av.... ja, vad var det nu? :S

Hanna är hos sin mamma och firar sin mormor. Jag skulle också ha följt med egentligen om det inte vore för att jag är sjuk och för att ryggen fortfarande inte är bra.
Jag hoppas att Yvonne skickar med lite mat till mig :D Haha!

Nej, nu ska jag fortsätta med min "mat" :P Jag ska fuska idag och äta tortellini med god sås :D Hoppas bara att allergipillren vill verka idag så att jag inte får ont i magen och resten av kalaset på köpet. Men ibland är det värt att offra lite :)

Pz <3

Som jag lovade :)

Så uppdaterar jag faktiskt! :)
Usch, jag har så himla ont i ryggen, ryggskott och något annat konstigt :( Det är jättejobbigt och jag önskar verkligen att det går över snart!

Sitter och småkikar lite på SYTYCD just nu, har inte så stor koncentration idag :P
Har nyss varit ut med hundarna och innan det åt vi :)

Dagens mat:




Potatis, sallad, tonfiskfilé och min älsklingssås (som vi faktiskt gör så att till och med veganer kan äta :D)
Det var helt okej, bara det att tonfisken kanske blev lite väl stekt och seg, men annars var det mumsigt :)


I förrgår lagade vi pizza, och detta blev resultatet;




Hannas mjölkfria pizza :D





Och min glutenfria. :)
Alltid bra att man kan kompromissa ;) Hihi.

Nu sitter Hanna och skriver räkningar, alltid lika kul när pengarna bara försvinner :(
Jaja, nu ska jag syssla med något annat, har lite hjärntorka :S

Pz <3

Wehu!

Ska bara skriva lite snabbt nu, ska uppdatera senare.
Jag vet att jag verkligen måste börja skärpa mig gällande mitt bloggskrivande, men just nu har jag otroligt mycket att göra. Börjar dessutom på Toys igen på riktigt på måndag :D Nu i måndags var det bara ett möte om när jag skulle börja :)
Yeey! Det kommer att bli jättekul, jag längtar jättemycket samtidigt som jag faktiskt är lite nervös :)
Min nya dator fungerar kanon :) En laptop, känns så jävla bra. Mestadels så var det för en grej som jag inte kan nämna ännu, men det var ju självklart för andra ändamål också.
Oj vad knasigt det lät, men jag orkar inte rätta till det :P

Jaja, jag ska alldeles snart börja med maten, är hungrig som en varg!

Uppdaterar senare!

Pz <3

Jag är ledsen...

...mina vänner på att jag inte har uppdaterat. Men just nu har det varit så otroligt mycket att göra och så. :/
Idag är jag jättetrtött. Just nu sitter jag i vardagsrummet och låter Hanna få sova till halv 1. Sedan ska vi iväg, och efter det ska vi iväg ännu längre- till Sätra (hallon faktiskt) och hämta en orm :) (det är bara en pytteliten majsorm så den är absolut inte farlig.)
Åh, synd att jag inte tänkte på att lägga in de två bilderna jag tog på andra ormen när han kom, Röd regnbågsboa. Han är skitsöt men väldigt sur nu eftersom att han håller på att ömsa. Han är sååå himla liten nu, inte mycket större än våra svenska snokar :)

Jaja, nog pratat om ormar.
Bonnie löper igen så det är ju alltid jättekul, inte.
Jag fick hem min nya dator igår förresten :) me like :)

Ojoj, jag har hjärntorka, och är dessutom toktrött :( Men jag vill inte sova längre, måste börja skärpa till mig.
Jag ska tillbaka till Toys på måndag! :D Det känns kanske hur kul som helst :)

Nej som sagt mina vänner, jag är verkligen jätteledsen över att jag inte kan uppdatera mer för jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, och fortsätter jag ändå så blir det bara en massa osammanhängande dravel :S

Ha det fint alla goa människor :)