Pop the news

Yes, nu ska jag äntligen berätta om min hemlighet som jag har tjatat om sedan augusti, men först vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Min dator är helt väck, så det har inte blivit av att blogga eller göra något på internet eftersom den inte fungerar ordentligt och att sitta här inne hos marsvinet blir bara jobbigt med nysningarna :O

Iaf.... Det är så här att IDAG så klarade jag mitt körkort!! :D Så nu jävlar, ÄNTLIGEN!! :D Har haft svårt att hålla tyst, men nu är det äntligen över! :D


Tisdag

Oj oj oj vad jag blev glad idag! Hanna väckte mig strax efter 1 med att det hade kommit hem paket från Discshop, och äntligen har en av de filmer som jag har väntat på i flera månader kommit hem till mig!! :D




Först ut är Little Shop Of Horrors som Hanna har tjatat om kanske hur länge som helst :P Sedan är min efterlängtade Spirited Away, jag fick bara se halva en gång eftersom den slutade att fungera :( Och sist men inte minst så klart; The Shining! Har älskat denna film sedan jag först såg den då jag var kanske 8-9 år :)
Så det är ju jättekul :D

Jag ska tralla iväg till dansen om några timmar, jag har för mig att den började kl 18 idag :O
Jag hoppas att jag har rätt O.o
Sedan så blir det till att komma hem och titta på Desperate Housewives och Hell's Kitchen :)

Inatt har jag inte sovit mycket alls.. Somnade vid strax efter halv 8 imorse men vaknade direkt och har sovit oroligt.. Låg och kollade på Pantertanter som började 6.45.. Sedan så gick jag ju som sagt upp vid 1. Så sammanlagt kanske jag har sovit runt 4 timmar så jag är otroligt seg idag ;/ Förstår inte hur jag ska orka med dansen, men jag måste verkligen gå idag. Dessutom, så förstår jag inte varför det alltid måste ringa något fruktansvärt just de dagar då man verkligen behöver sova! Usch :(



Gosegrisarna Bonnie och Charlie inatt :P



Det är så otroligt  roligt att packa med Charlie.. Han övertar var och varannan banankartong vi äger ;P

Nu ska jag försöka peta ner något i magen som mår väldigt illa av den dåliga sömnen.
Hoppas att ni får en tokbra dag! :D

Saw-mani

Jag lider av svår desperation av de kommande uppföljarna av SAW-filmerna, jag är totalt besatt (som de flesta av er redan vet ;)
Ikväll så ska jag och Hanna påbörja att plöja igenom dessa underbara filmer igen från början. Var ett bra tag sedn jag såg ettan (som jag sett oräkneliga gånger) och det ska bli väldigt kul :)

Dagen har varit otroligt seg, och jag börjar bli så less på att ingenting händer :S
Blir dessutom bara mer och mer irriterad över karln som har lägenheten nu som vi ska flytta in i, man ringer till honom för att man vill ha ett datum då han sagt att han kanske kan flytta ut lite tidigare, men man bli vansinnig av hans svar! Det gör bara att man bli ännu mer förvirrad :O

Blää, så less på detta nu. Men snart blir det väl ändring på det iaf!

Har förresten eventuellt hittat ett hem till marsvinet, får hoppas på att det går nu bara :) Så slipper jag allt detta nysande, snorande och kliande i näsa och ögon :P

Nej, nu ska jag börja förbereda mig på att lägga mig ner och glo på Saw, jag hoppas er dag har varit bra :)

Foki - tävling

Jag är med i en tävling på www.Fokis.se :D Så nu får vi hålla tummarna för att jag vinner :)
Man får välja ut en eller två saker HÄR på en underbar sida som jag faktiskt har glömt att länka till tidigare (ja, nu skäms jag!)

Iaf, kika in HIT och delta du också :)

Saw VI

SÅ BRA! Konstigt nog även lite sorglig.. Jag antar att jag är lite för blödig ibland ;)
Rekommenderas starkt (om man har sett de andra 5 :P) och jag kan inte vänta tills den trillar ner i brevlådan. Måste hålla koll på releasedatumet och förhandsboka den sen :D
- Ja, jag är totalt besatt av Saw-filmerna :]

Idag blir det nog en otroligt tråkig dag.. Varför vet jag inte, jag har bara den känslan.
Skulle dock vilja se The Grudge 3 igen, den var jäkligt bra den också.
Huj huj huj.. What to do, what to do? Antagligen gå ut och få hundarna att göra av sig, sedan ska jag väl parkera mig i soffan eller något :)
We'll see :)
Vad ska ni göra under resterande delen av dagen? :)

Host

Jag bara hostar och hostar :( Det retas och klias i halsen konstant. Mår jätteilla och är allmänt seg. Vilken tur att jag inte har något att passa då. Så kanske jag kan vila upp mig :)

Nu ska vi sätta igång med maten, jag har inte ätit något ännu.. Blää, jag är så trött!!
Men jag vill inte sova, jag känner ett starkt behov av att packa, men det tror jag inte att min kropp tillåter.

Well, ska hjälpa Hanna nu.

Lördag

Detta lär nog bli den tråkigaste lördagen hittills. Jag har inte en aning om hur jag ska orka packa idag.
Natten var inget vidare bra, men idag är en ny dag och jag får förhoppningsvis tillbaka lite kraft snart när jag har ätit. Jag vet bara inte vad jag ska äta, är inte direkt sugen på något heller.

Igår så mailade jag lite med en tjej på Hundar utan hem, som hade kontakt med Dogs Aid, varifrån min greyhound kommer ifrån, så den här tjejen var som min "kontaktperson" för att veta när hon skulle anlända etc.
Så jag tänkte att jag skulle skicka in lite bilder på Bonnie från i somras, och den här tjejen tyckte att det var jätteroligt att få korten och hon skulle skicka dem vidare till Dogs Aid, så jag ska skriva en lite hälsning dit så kommer hon nog att få hamna på hemsidan :)
För er som inte vet, så är Bonnie adopterad av mig, och Dogs Aid är ett hundstall på Irland som tar emot gatuhundar och försöker ge dem nya hem. Det värsta är att mer än hälften av de hundar som de får in där, är just greyhounds, och mer än 50.000 hundar avlivas där varje år för att det inte finns plats. Hemskt tragiskt :(

Oj, vad ledsamt det blev.. Jag ska försöka komma på något annat att skriva istället.. Hmm..
Ärligt talat så har jag ganska enorm hjärntorka idag, så jag får skriva mer senare istället, jag lär gå och ge hundarna mat :)

Hoppas ni får en supertrevlig lördag! :)

Kartongbärande

Ja herregud! Jag och Hanna har varit nere i källaren för ett tag sedan i två vändor. Vi fick ner ganska många kartonger hittills, tungt som fan! Har jätteont i ryggen nu ;/ Så snart ska jag sätta igång och plocka ner lite mer saker i kartonger, har iaf 13 banankartonger nu :D Så jag kan packa ner en hel del :)
Det känns lite sjukt, att man blir överlycklig av att ha ett antal banankartonger, men det blir kris när det bara finns typ 2 kvar. Då sköljer paniken över mig, och man frågar på HK om det finns, men nej nej. Fast idag så fick vi 7 stycken, så då blev jag nöjd :)

För övrigt så har det inte hänt så mycket idag, var och pantade det som vi hade samlat på oss och fick ihop 92 kr :P Inte illa pinkat det inte :)

Nee, om man ska ta och packa lite nu då..
Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Burr!

Usch. Igår kom det lite snö, idag kom det lite snö.. Ingenting som stannar kvar på marken, men fy vad jag blir deprimerad av detta! Jag vill inte alls ha vinter, jag vill ha sommar och värme :)
Dessutom så upptäckte jag - de har redan juldekorerat Colaflaskorna! :O Vadan detta? Det är ju bara november :/

Igår var besiktningsgubben här, och det gick kanon. Ingen anmärkning, bara det som var från innan.
Sedan packade jag halva natten :S Monterade isär fåtöljerna, packade ner en av Billyhyllorna med filmer.. Suck, jag börjar bli less på detta :P
Sedan så plockade jag ner saker från hyllorna i köket, monterade ner dem och påbörjade annat, men det kom aldrig ner :P Får fortsätta idag. Han dock bara tre banankartonger kvar nu, och de hade inga kvar på Hemköp.. Får kolla imorgon och sedan köpa flyttkartonger den 18:e. Ja jösses..
Har packat ihop x-antal kartonger, men det tar aldrig slut på grejer! Det är inte förrns man ska flytta som man inser hur mycket man faktiskt äger :O

Nu ska jag gå och försöka hitta på något att äta. Inatt blev jag jättehungrig och gjorde risotto med champinjoner, paprika och majs. Mumsigt :)
Jag ska försöka uppdatera senare.

Bläh

Idag är jag grymt seg, och det har varit möte och så..
Jag ska ringa till min gamla skola imorgon och fråga om de har kvar mina betyg och få en kopia på dem, mina är spårlöst försvunna.. Eller okej, de ligger hos mamma, i någon kartong... någonstans i förrådet... dit man inte kommer in :)
För jag ska söka till skolan! Jag ska skicka in min ansökan (lite sent bara :/) och det blir en säljarutbildning med inriktning mot butik. Det är bara en termin så det passar ju perfekt! Få lite extra meriter :)
Det är som en påbyggnadsutbildning från gymnasiet, så det är ju kanon.

Jag är ledsen om jag är kortfattad idag, men jag måste börja göra mat, det är sent jag vet, men jag har inte haft tid idag :( Har varit överallt tycker jag, och har dansat, så jag är rätt slut!
Vi hörs imorgon

100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till: Jag hör aldrig när folk pratar med mig :)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Uhm... Låter den frågan vara obesvarad..
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mycket..  
4. Detta är jag rädd för: Clowner, spindlar
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, sömn och skratt :D
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Kräkas, låta bli att springa fram till posten när det kommer, inse när jag inte har råd med saker :x 
7. Detta tycker jag om att göra: Dansa, skratta 
8. Detta vill jag göra just nu: Sova
9. Bästa känslan: Lycka
10. Värsta känslan: Svek
11. Egenskaper du gärna vill att din partner har: Humor
12. Är du kär just nu? Självklart
13. Vill du gifta dig? Oj.. Svår fråga..
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Åka till USA, hoppa fallskärm, skaffa hus
15. Min käraste ägodel: Djuren
16. Något jag vill ha i present: Åh, massor :) 
17. Detta har jag på mig just nu: Linne och mjukisbyxor
18. Favoritkläder: Det jag trivs bäst i för stunden :)
19. Favoritdjur: Hund och katt, svårt att välja ;) 
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lyssnar på det mesta :)
21. Favoritlåt just nu: Svår fråga
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste var nog matten, tråkigasta var väl typ historia och sådant tråk :P
23. Stjärntecken: Jungfru
24. En bok jag älskar: Oj, det finns för många :O
25. En film jag älskar: Alla min käraste Sawfilmer <3
26. Tv-program jag gillar: Desperate Housewives, ööh.. Cops? Simpsons och Family Guy :D
27. Favoritdoft: Jasmin
28. Detta äter jag gärna: Nästan allt ätbart ;)
29. Dricker helst: Cola
30. Favoritgodis: Uuh.. Gillar knappt godis ;/ Men okej.. Eehh.. Lakrisal då
31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA!!
32. Färg på mina ögon: Grön/blå (melerade)
33. Min längd: 165? :S
34. Jag tror på: Det övernaturliga
35. Jag spelar: Tv-spel
36. Person jag beundrar: Det finns massor, men den jag beundrar mest är min mamma
37. Så här bor jag: Just nu i en trång tvåa med flyttkartonger överallt, snart till en stor och mysig trea :)
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Hehe.. Det vet jag inte ;)
39. Det här tänder mig: Orka?
40. Det här gör mig avtänd: Snark
41. Favoritfärg: Rosa rosa rosa, och gult :)
42. Favoritcitat: Jag lever inte för att dansa, jag dansar för att leva
43. En hemlighet jag vet: Haha, den som skrev denna fråga lär ju ha bra lite IQ, och den som svarar- ännu mindre :)
44. Bästa present jag fått: Det har jag faktiskt ingen aning om. Har fått många fina presenter genom åren
45. Senast köpta skiva: Öööööhhh...
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Eh...
47. Den kollar ja efter först när jag loggar in på msn: Jag kollar faktiskt inte efter folk :)
48. Udda förmåga/egenskap: Jag äter som en häst, men går inte upp i vikt 
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara? Örn eller haj :D
50. Vad lyssnar du på just nu? Hundsnark ;P
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Ringt en massa samtal och grubblat. 
52. Var är dina föräldrar födda?: Pappa på Gävle Sjukhus, mamma i Stockholm, vilket sjukhus kommer jag inte ihåg O.o
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Det tillhör min hemlis :) 
54. Vilken är din favoritrestaurang? Bishop Arms tror jag faktiskt.
55. När badade du i en pool senast?: Tre år sedan kanske? :O Fyra?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: När jag var ytterst liten :)
57. Hur många barn vill du ha?: 1-2 eller inga :P
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: Antagligen typ jazz och blues :S
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Ja
60. Vad har du för TV-kanaler?: De vanliga?
61. Har du åkt moped någon gång?: Jag har ägt en, så ja 
62. Har du busringt någon gång?: Ja
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?: Skrev ju precis det högre upp ;)
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?: Finland? :S
66. Har du en egen trädgård?: Neh
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Ååh, det finns många underbara :D 
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Jag har faktiskt glömt bort vissa ord ;P
69. Badkar eller duschkabin? Duschkabin, jag gillar inte att bada :/
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? The Grudge 3!! Solklart :D 
71. Favoritpizza?: För det första så tål jag inte vanlig, för det andra så gillar jag inte direkt pizza ;P Men det får bli hemmagjort glutenfripizza då.
72. Chips eller popcorn?: Popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Läppstift är inte min grej :)
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej, men muskotnöt och kaffe :D
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Men nej, jag vill ju inte skrämma bort publiken heller!
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Äpple
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Öh, jag kommer inte ihåg >_<
78. Favoritchoklad?: Mjölkchoklad, men äter det väldigt väldigt sällan
79. När röstade du senast?: Bäh, typ, EU parlamentsvalet eller vad det nu var?
80. Hur många personer skulle du kunna ge ditt liv för?: Dum fråga
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Näe, men medaljer :P
82. Är du duktig på matlagning?: Absolut :) Att laga mat är bland det bästa jag vet
83. Klarar du att tanka själv?: Men, svårt?
84. Har du beställt något från shoppingprogrammen som går på tv: Aldrig, och lär så aldrig bli.
85. Pepsi eller Coca Cola?: Samma svar som uppe, Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Eh, ne :S
87. Vad var det senaste du handlade?: Hårprodukt, bortsett från mat
88. Har du kräkts offentligt? Det har väl de flesta? :P
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Ena är uppfylld, så då vill jag ha pengarna också :) 
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja
91. Har du ringt något betalnummer?: Massvis med gånger.. Alla avbeställningar man lär göra som kostar massor, och alla röster i Melodifestivalen :D
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Det beror väldigt mycket på situationen.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Jaa.. För en si sådär 12 år sedan när min andra lillebror kom :) Så det var min låtsasmamma :)
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Jag hade väl normalt? :P
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Vanliga tråkiga Comviq, vill inte ha telefonsvarare
96. Vad har du i din väska?: Allt mellan himmel och jord :P
97. Någon sak du gör innan du går och lägger dig? Röker och borstar tänderna
98. Antal personer du kan lita till 100 på? Väldigt få 
99. Var hittade du den här listan?: Det kommer jag inte ihåg ;)
100. Tre personer jag vill ska göra denna: Jag tror ärligt talat att ingen orkar plöja igenom alla frågorna, jag gjorde det enbart pga tristess, och inte fan blev det roligare för det :P

Officiellt

Ja, jag har nu officiellt avslutat min arbetsträning.. Det känns jättetråkigt, men ja... Jag har haft ett långt samtal med Bengt, "chefen" på Livskompetens, och efter bollande fram och tillbaka så kom vi fram till detta..
Jag vet inte hur jag känner, ångest så klart, är fruktansvärt ledsen, och mår illa, samtidigt som det känns skönt (tror jag).. Jag är för förvirrad för att kunna komma nå mina känslor, och därmed så vet jag inte vad jag ska skriva..

Nu vet jag inte vad dagen ska gå ut på. Spela tv-pel kanske? Så att jag får tankarna på något annat och så att jag hinner smälta detta. Det är jättejobbigt och jag mår jättedåligt, men jag mådde inte speciellt bra där heller.
Jaja.. Förlåt, jag vill inte göra er besvikna, men jag var inte den enda som kom fram till samma slutsats.
Uhm.. Jaa... Jag ska väl försöka skriva något lite roligare senare, men blir det inte uppdateringar lika "ofta" så vet ni varför, jag är som sagt jätteledsen för detta..
Jag somnade inte förrän vid 7 imorse, och gick upp vid 13, så jag är jättetrött och det sänker mitt humör ännu mer..
Well.. Hoppas ni andra har en bra dag iaf.

Tankar...

Kan inte sova.. Har för många tankar som aldrig tar slut.. Hur mycket jag än vrider och vänder på dem och i vilka trådar jag än drar, så tar det aldrig slut och jag kommer till samma slutsats hela tiden; jag vet inte vad jag vill göra... Jag vet ingenting längre.. Känner att jag vill ge upp, ingenting ger resultat och det känns som att mina prestationer inte kommer någon vart. Jag står stilla och stampar på samma ställe. Det kändes så bra (observera kändes) och nu känns allt bara kaotiskt..
Jag vet inte längre vad jag vill göra med mitt liv, och jag säger och tänker samma sak om och om igen; vad ska jag göra? Hur kan jag få en ändring på detta? Varför tänker jag så här? Varför blir det så här?!
Samma sak som förr.. Alltid samma sak.. Påbörja något som jag känner att jag inte är kapabel till att avsluta.
Jag känner att jag inte vill utelämna alltför mycket information, eftersom det kanske skulle kunna "läcka" ut, men samtidigt så vill jag bara skrika ut det.
Jag grubblar och grubblar, hjärnan går på högvarv. Jag trivs, men trivs inte.. Vissa små detaljer som stör min vardag och som gör att jag drar mig tillbaka in i mitt skal igen.. Varför är jag så här?
Jag känner att vissa kommer att bli besvikna om jag fattar det beslut som jag grubblar på, men det är ju mitt val.. Men jag klarar inte av att folk blir besvikna på mig, det svider mer än något annat, jag som alltid vill vara alla andra till lags..
Jag tror att jag ska prata med min mamma om detta, nackdelen är att hon kan bli besviken på mig, och jag är så otroligt rädd för det..
Tårarna bara bränner, och det gör så ont i mitt hjärta och i min själ. Folk som gjort mycket för mig, kan komma att försvinna.
All stress och press från allt och alla gör att jag känner mig sinnessjuk.
Ska till Sofia på onsdag, kunde inte komma lägligare. Hon kanske kan hjälpa mig att reda ut detta trassel så att jag kan komma fram till ett svar. Det är ju trots allt jag som i slutändan måste fatta ett beslut. och jag fullkomligt hatar det!! Det värsta jag vet är att ta beslut, framförallt gällande mig själv och min framtid. Vilken framtid egentligen? Jag vet ju inte ens vad jag vill!!
Jag vet att jag inte kommer att orka jobba imorgon, men jag pallrar mig dit iaf, gömd bakom falska leenden. Jag vågar inte ringa och säga att jag inte kommer, jag är rädd för att de ska bli arga på mig.
Okej, ni kanske redan har förstått att det gäller jobbet... Jag är så otroligt ledsen för detta, och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag vet att jag sa att jag inte ville gå ut med för mycket information, men jag antar att ni är så pass smarta att ni redan hade klurat ut det..
Jag känner mig så orkeslös och jag kommer ingenstans.. Vet inte ens hur jag ska ta det om jag nu skulle få juljobb.. Jag är så tom på energi och går runt på sparlåga på jobbet... Är toktrött konstant pga dålig sömn och har mardrömmar..
Nu känner jag mig jättenaken och utblottad, och är faktiskt orolig över att bli dömd.. Är alltid orolig över vad folk tycker och tänker.. Samtidigt som jag inte bryr mig..
Äh.. Förlåt för detta inlägg, jag vet inte ens varför jag skriver det, det känns mest patetiskt..

Snart måndag

Usch ja, om en halvtimme är det måndag :(
Att jag inte har uppdaterat förrän nu, är för att blogg.se har varit så himla segt! Har inte ens kommit in på min :(

Jag har ganska precis duschat, så snart ska jag spraya i TRESemmé's heat defence när håret har blivit lite mer fuktigt istf blött :) Sedan ska jag låta det självtorka för att sedan platta det.
Hanna ska snart hoppa in i duschen hon också, sedan ska vi äta passionsfrukt och kaktusfikon. Mums!
Jag är så otroligt sugen på frukt, exotiska då eftersom jag är så less på våra vanliga frukter. Det är mycket godare med de exotiska, enda nackdelen är att de brukar vara rätt dyra men nu så har de 3 för 10 på Hemköp :D
Snacka om att man passar på då :)

Bonnie har fått någon flipp, hon har blivit en typisk tik! Vägrar att göra av sig ute förrän i sista sekund. På senaste promenaden vägrade hon göra något alls.
Inatt på sista promenaden höll jag på att bli vansinnig- hon fullkomligt vägrade att göra något. Jag gick tom ut i gräset och gick runt för att hon skulle göra något, men förgäves. Tålamodet började tryta långt innan dess kan jag säga, så det slutade med att jag, väldigt väldigt arg, snabbt går tillbaka för att börja en ny promenadvända när hon äntligen sätter sig ner och kissar, och det var inte lite heller. Jag förstår inte vad det är hon håller på med. De här senaste 3-4 dagarna har hon varit rent ut sagt ett helvete att gå med. Eller nej, mer att hon vägrar göra av sig, och jag blir bara argare och argare (jag vet att det absolut inte är bra, men det är rätt omöjligt) och som nu idag så gick jag bara in med henne. Jag orkade inte fjanta med henne, så hon får skylla sig själv.
Usch vad jobbig hon är ibland.
Det är väl snart dags igen, så det återstår att se om hon gör något då, den lilla fjollan :P

Nu ska jag gå och spraya i håret med heat defence, sedan blir det väl att spela ett tag i väntan på Hanna och på att håret ska torka :)
Godnatt med er!

Söndag

Är inte detta den fullkomligt tråkigaste dagen på hela veckan?! Då man vet att "Jaha.. Då var helgen, och därmed vilan, slut!" Så får man vänta i ytterligare fem dagar innan man kan börja tänka på att inte behöva lägga sig så himla tidigt :) Nu har ju jag det iofs väldigt skönt eftersom jag börjar kl 16 två gånger/vecka, så jag får nog vila lite mer än andra iaf ;) Men sen är det ju så att jag behöver sova :D Mina nätter är inte normala. De senaste veckorna så har jag sovit kanske 3-4 timmar när jag ska upp och jobba, för jag kan verkligen inte sova! Får försöka göra en ändring på det :)

Jag ville inte vara med på kort ;P




Men Hanna gav sig inte med kameran! Så här sitter jag, i vårat stökiga kök! Vi har ingenstans att göra av alla grejer heller, eftersom många skåp ut helt utplockade, och då vill man ju inte fylla på med nytt :P




Gårdagen var lite flummig, och idag är jag bara jättetrött!
Åh, jag införskaffade mig detta i tisdags:



Lipglossen är mest för att de var så söta :) Borsten är helt underbar, och jag behövde en ny. Så då kunde jag passa på att köpa en med min favoritfigur- Hello Kitty :) (lika med lipglosset ;)
Hårprodukten från TRESemmé är den bästa jag har provat! Mamma köpte även schampo+balsam i ett specialpack åt mig som jag fick hämta på hennes jobb i onsdags :) Mitt hår som är så himla känsligt för produkter bara älskar TRESemmés. Relativt dyrt, men värt pengarna!

Nej, nu gapar Hanna om att det är virus på den andra datorn, så då får jag väl ta och springa dit då och kolla på var det är ^^
Jag uppdaterar senare :)

Besviken

Gud vad jag blev besviken på årets Scream Awards :( Det var inte alls speciellt bra. Okej, introt var väl okej och att en Saw-scen var med, från femman?! Varför inte sexan som kommer nu? Grudge 3 var inte med, åh det var så många filmer som saknades!! Och inte alls speciellt många nya :S
True Blood, True Blood, True Blood och Star Trek. Ursäkta mig, men vad faan har det med Scream Awards att göra. Okej med True Blood, men Star Trek?!?! Argh!!! Hoppas att nästa år blir bättre!

Nu är det Imse Vimse Spindel på tv, värdelös film.. Orka sätta igång någon film? ;) Får se till att sova lite ist :)
Till kvällens film och gala blev det iaf lite drinkar. Gott gott :) Mojito, och grogg. Lite småmysigt att smutta på, eller hmm.. Jag och "smutta" går kanske inte hand i hand (snarare glugg glugg), men men :D
Äh, jag är ju inte direkt påverkad, och det är ju det som är huvudsaken :)

Nu ska hundarna ut på nattkiss. Godnatt på er <3

Gos med Akasha :)